Public bug reported:

The computer is working slow, not programm running and 100% of cpu for
indicator-applet and 100% of cpu for initctl, I don't know if there is a
relation or are different reasons for each process.

System updated to ubuntu 16.10 from 16.04 and gnome-panel.

If I kill it:
killall indicator-applet-complete

It asks for restart and no more cpu usage after restart.

initctl keeps at 99% after that so probably are different problems.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.10
Package: indicator-applet-complete 12.10.2+15.04.20141127.2-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.8.0-22.24-generic 4.8.0
Uname: Linux 4.8.0-22-generic x86_64
NonfreeKernelModules: zfs zunicode zcommon znvpair zavl nvidia_uvm wl nvidia
ApportVersion: 2.20.3-0ubuntu8
Architecture: amd64
CurrentDesktop: GNOME-Flashback:Unity
Date: Fri Oct 14 18:55:55 2016
ExecutablePath: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/indicator-applet-complete
InstallationDate: Installed on 2016-04-29 (167 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 16.04 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 (20160420.1)
ProcEnviron:
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 SHELL=/bin/bash
 LANGUAGE=es_ES
 PATH=(custom, no user)
 LANG=es_ES.UTF-8
SourcePackage: indicator-applet
UpgradeStatus: Upgraded to yakkety on 2016-10-13 (0 days ago)

** Affects: indicator-applet (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-bug third-party-packages yakkety

** Description changed:

  The computer is working slow, not programm running and 100% of cpu for
  indicator-applet and 100% of cpu for initctl, I don't know if there is a
  relation or are different reasons for each process.
  
  aded ubuntu 16.10 from 16.04 and gnome-panel.
+ 
+ If I kill it kill:
+ killall indicator-applet-complete
+ 
+ It asks for restart and no more cpu usage after restart.
+ 
+ initctl keeps at 99% after that so probably are different problems.
+ 
  
  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 16.10
  Package: indicator-applet-complete 12.10.2+15.04.20141127.2-0ubuntu1
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.8.0-22.24-generic 4.8.0
  Uname: Linux 4.8.0-22-generic x86_64
  NonfreeKernelModules: zfs zunicode zcommon znvpair zavl nvidia_uvm wl nvidia
  ApportVersion: 2.20.3-0ubuntu8
  Architecture: amd64
  CurrentDesktop: GNOME-Flashback:Unity
  Date: Fri Oct 14 18:55:55 2016
  ExecutablePath: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/indicator-applet-complete
  InstallationDate: Installed on 2016-04-29 (167 days ago)
  InstallationMedia: Ubuntu 16.04 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 
(20160420.1)
  ProcEnviron:
-  XDG_RUNTIME_DIR=<set>
-  SHELL=/bin/bash
-  LANGUAGE=es_ES
-  PATH=(custom, no user)
-  LANG=es_ES.UTF-8
+  XDG_RUNTIME_DIR=<set>
+  SHELL=/bin/bash
+  LANGUAGE=es_ES
+  PATH=(custom, no user)
+  LANG=es_ES.UTF-8
  SourcePackage: indicator-applet
  UpgradeStatus: Upgraded to yakkety on 2016-10-13 (0 days ago)

** Description changed:

  The computer is working slow, not programm running and 100% of cpu for
  indicator-applet and 100% of cpu for initctl, I don't know if there is a
  relation or are different reasons for each process.
  
  aded ubuntu 16.10 from 16.04 and gnome-panel.
  
- If I kill it kill:
+ If I kill it:
  killall indicator-applet-complete
  
  It asks for restart and no more cpu usage after restart.
  
  initctl keeps at 99% after that so probably are different problems.
- 
  
  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 16.10
  Package: indicator-applet-complete 12.10.2+15.04.20141127.2-0ubuntu1
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.8.0-22.24-generic 4.8.0
  Uname: Linux 4.8.0-22-generic x86_64
  NonfreeKernelModules: zfs zunicode zcommon znvpair zavl nvidia_uvm wl nvidia
  ApportVersion: 2.20.3-0ubuntu8
  Architecture: amd64
  CurrentDesktop: GNOME-Flashback:Unity
  Date: Fri Oct 14 18:55:55 2016
  ExecutablePath: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/indicator-applet-complete
  InstallationDate: Installed on 2016-04-29 (167 days ago)
  InstallationMedia: Ubuntu 16.04 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 
(20160420.1)
  ProcEnviron:
   XDG_RUNTIME_DIR=<set>
   SHELL=/bin/bash
   LANGUAGE=es_ES
   PATH=(custom, no user)
   LANG=es_ES.UTF-8
  SourcePackage: indicator-applet
  UpgradeStatus: Upgraded to yakkety on 2016-10-13 (0 days ago)

** Description changed:

  The computer is working slow, not programm running and 100% of cpu for
  indicator-applet and 100% of cpu for initctl, I don't know if there is a
  relation or are different reasons for each process.
  
- aded ubuntu 16.10 from 16.04 and gnome-panel.
+ System updated to ubuntu 16.10 from 16.04 and gnome-panel.
  
  If I kill it:
  killall indicator-applet-complete
  
  It asks for restart and no more cpu usage after restart.
  
  initctl keeps at 99% after that so probably are different problems.
  
  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 16.10
  Package: indicator-applet-complete 12.10.2+15.04.20141127.2-0ubuntu1
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.8.0-22.24-generic 4.8.0
  Uname: Linux 4.8.0-22-generic x86_64
  NonfreeKernelModules: zfs zunicode zcommon znvpair zavl nvidia_uvm wl nvidia
  ApportVersion: 2.20.3-0ubuntu8
  Architecture: amd64
  CurrentDesktop: GNOME-Flashback:Unity
  Date: Fri Oct 14 18:55:55 2016
  ExecutablePath: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/indicator-applet-complete
  InstallationDate: Installed on 2016-04-29 (167 days ago)
  InstallationMedia: Ubuntu 16.04 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 
(20160420.1)
  ProcEnviron:
   XDG_RUNTIME_DIR=<set>
   SHELL=/bin/bash
   LANGUAGE=es_ES
   PATH=(custom, no user)
   LANG=es_ES.UTF-8
  SourcePackage: indicator-applet
  UpgradeStatus: Upgraded to yakkety on 2016-10-13 (0 days ago)

-- 
You received this bug notification because you are a member of DX
Packages, which is subscribed to indicator-applet in Ubuntu.
Matching subscriptions: dx-packages
https://bugs.launchpad.net/bugs/1633558

Title:
  indicator-applet is using 100% of cpu and initctl too in ubuntu 16.10

Status in indicator-applet package in Ubuntu:
  New

Bug description:
  The computer is working slow, not programm running and 100% of cpu for
  indicator-applet and 100% of cpu for initctl, I don't know if there is
  a relation or are different reasons for each process.

  System updated to ubuntu 16.10 from 16.04 and gnome-panel.

  If I kill it:
  killall indicator-applet-complete

  It asks for restart and no more cpu usage after restart.

  initctl keeps at 99% after that so probably are different problems.

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 16.10
  Package: indicator-applet-complete 12.10.2+15.04.20141127.2-0ubuntu1
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.8.0-22.24-generic 4.8.0
  Uname: Linux 4.8.0-22-generic x86_64
  NonfreeKernelModules: zfs zunicode zcommon znvpair zavl nvidia_uvm wl nvidia
  ApportVersion: 2.20.3-0ubuntu8
  Architecture: amd64
  CurrentDesktop: GNOME-Flashback:Unity
  Date: Fri Oct 14 18:55:55 2016
  ExecutablePath: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/indicator-applet-complete
  InstallationDate: Installed on 2016-04-29 (167 days ago)
  InstallationMedia: Ubuntu 16.04 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 
(20160420.1)
  ProcEnviron:
   XDG_RUNTIME_DIR=<set>
   SHELL=/bin/bash
   LANGUAGE=es_ES
   PATH=(custom, no user)
   LANG=es_ES.UTF-8
  SourcePackage: indicator-applet
  UpgradeStatus: Upgraded to yakkety on 2016-10-13 (0 days ago)

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/indicator-applet/+bug/1633558/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~dx-packages
Post to     : dx-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~dx-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to