At 12:30 21.2.2015, [PS] wrote:
*****Tuon lähes 40 vuotta esittelyn mukaan ICF-5900W oli kätevä käyttää, mutta selektiivisyys olisi saanut olla parempi. Myös keskiaallot olivat surkeat eli yleensä saattoi käyttää vain laitteen omaa ferriittiantennia, koska pitempi lanka toi bandin täyteen harhoja.
Terv.

PS******


Kiitos referaatista. Nyt aloin itsekin muistaa, mitkä aikoinaan olivat syyni hankkia ja syyni myydä pois tuo Sony-malli. Siltikin, Sony ICF-5900W:tä sentään voi kutsua radioksi, verrattuna joihinkin kammotuksiin.

Samperi, kun ei aikoinaan tullut edes otetuksi valokuvaa jokaisesta toosasta. Jotten nyt väärin muistaisi, ehdottomasti järkyttävin kokemani esitys liikennevastaanottimeksi muistaakseni oli tämä:
http://www.eham.net/reviews/detail/8404?ehamsid=s89hf5k6lnnrq8ia6q6tiromi6
http://www.radiomuseum.org/r/radio_shac_realistic_dx_302.html

Noita Radio Shack- ja Realistic-kuoseihin käärittyjä kammotuksia on niin tukuittain eri malleja, etten ole aivan varma, oliko kaiketi surkein koskaan kopistelemani vastaanotin nimenomaan tuo malli DX-302. Joka tapauksessa, 70-luvun loppua, ja ensimmäinen vaiko ensimmäisiä Realistic-//Radio Shack -malleja digitaalinäytöllä.

Ei pyhä isä, mikä vitsi se oli liikennevastaanottimeksi: jopa Yaesu FRG-7000 oli suoritus verrattuna tuohon mehulinkoon. Ja kun kopan aukaisin, saman tien järkytykseltäni päätin, että toosa lähtee ja äkkiä. En muista, myinkö sen vai matkasiko värkki takaisin radiokauppaan rapakon taakse. Lähestulkoon rikollista, että niin onnettomaan toosaan assosioitui käsite
[Barlow-]Wadley.


73, IS
    
___________________________________________________________________________________
DX mailing list
DX@hard-core-dx.com
http://montreal.kotalampi.com/mailman/listinfo/dx
_______________________________________________

THE INFORMATION IN THIS ARTICLE IS FREE. It may be copied, distributed
and/or modified under the conditions set down in the Design Science License
published by Michael Stutz at http://www.gnu.org/licenses/dsl.html

Reply via email to