Moi,

Tässä raportit syksyn kuuntelureissuistani Aihkiniemeen: http://www.dxing.info/dxpeditions/aih142report.htm & http://www.dxing.info/dxpeditions/aih139report.htm. Tuorein loki löytyy viime talvelta: http://www.dxing.info/dxpeditions/aih133log.htm

Samanveroinen DX-saalis voisi olla sinullakin. Jos haluat Lappiin kuuntelemaan maailman parhaalla antennivalikoimalla, niin Aihkiniemessä on vielä muutama viikko vapaana. Tämän vuoden puolella vapaina ovat viikot 48 ja 51. Kevättalvella puolestaan pääsee kuuntelemaan viikosta 13 lähtien eli alkaen 26.3.2022, joka on valaistusolosuhteiden puolesta erinomaista aussikuunteluaikaa.

Tässä päivitetty artikkeli Aihkiniemen varustuksesta: http://www.dxing.info/dxpeditions/aihkiniemi_dx_cabin_for_rent.dx - erityisesti täytyy mainita, että Aihkissa on nykyisin myös sauna. Tuorein lokakuussa vedetty antenni on lähes kilsan mittainen antenni suuntaan 207 astetta, jollaista harva on päässyt ennen kokeilemaan. Ota yhteyttä, jos huikea kuunteluelämys kiinnostaa.

73
Mika

___________________________________________________________________________________
DX mailing list
DX@hard-core-dx.com
http://montreal.kotalampi.com/mailman/listinfo/dx
_______________________________________________

THE INFORMATION IN THIS ARTICLE IS FREE. It may be copied, distributed
and/or modified under the conditions set down in the Design Science License
published by Michael Stutz at http://www.gnu.org/licenses/dsl.html

Reply via email to