To restore the firmware, follow the procedure in K3 Utility Help, 
Troubleshooting, MCU Boot Loader.

That should get past the MCU LD on the LCD screen.

73 de Dick, K6KR


-----Original Message-----
From: Elecraft [mailto:elecraft-boun...@mailman.qth.net] On Behalf Of German 
Duran
Sent: Sunday, September 18, 2016 09:38
To: elecraft@mailman.qth.net
Subject: [Elecraft] Elecraft K3s transceiver blocked MCU LD

Dear friends: My new Elecraft K3s is blocked.
When I open the box, connect power supply, in the display appear HIGH SIG.
It was not possible HIGH SIG dissapear, I tapped CONFIG, I looging for a 
solution and nothing.
I want resetting the radio hold in shift knob while pressing power on switch 
unit and now the radio shows MCU LD, and is totally blocked.
I didnĀ“t save the original configuration from factory before to start 
configuratio.
There is not  possible communication between radio and computer.

What can I do?

German HK3J
______________________________________________________________
Elecraft mailing list
Home: http://mailman.qth.net/mailman/listinfo/elecraft
Help: http://mailman.qth.net/mmfaq.htm
Post: mailto:Elecraft@mailman.qth.net

This list hosted by: http://www.qsl.net
Please help support this email list: http://www.qsl.net/donate.html Message 
delivered to d...@elecraft.com

______________________________________________________________
Elecraft mailing list
Home: http://mailman.qth.net/mailman/listinfo/elecraft
Help: http://mailman.qth.net/mmfaq.htm
Post: mailto:Elecraft@mailman.qth.net

This list hosted by: http://www.qsl.net
Please help support this email list: http://www.qsl.net/donate.html
Message delivered to arch...@mail-archive.com

Reply via email to