#285: RTSP h264 video stream always reports corrupted macroblock
-------------------------------------+------------------------------------
             Reporter:  bovine       |                    Owner:  michael
                 Type:  defect       |                   Status:  closed
             Priority:  normal       |                Component:  avformat
              Version:  unspecified  |               Resolution:  fixed
             Keywords:               |               Blocked By:
             Blocking:               |  Reproduced by developer:  0
Analyzed by developer:  0            |
-------------------------------------+------------------------------------

Comment (by Ph0t0n):

 I did some online research today because I am still seeing similar errors.
 Back in 2011 a fix to the UDP code was contributed that made a huge
 improvement, but I don't think it's completely fixed. I have run quite a
 few streams now that exhibit a slight "smearing" issue.  It appears to
 occur in higher resolution videos and whenever a network connection isn't
 absolutely pristine.

 The reason I believe ffmpeg's RTSP UDP mode is still broken is because
 other libraries are able to play the streams without the issues. VLC for
 instance uses Lib555. I have found several groups online that solved the
 issue by switching to a different RTSP library.  The majority of people
 seem to be solving it by switching to TCP, but that pretty much defeats
 the whole purpose of RTSP and it increases latency.

--
Ticket URL: <https://trac.ffmpeg.org/ticket/285#comment:23>
FFmpeg <https://ffmpeg.org>
FFmpeg issue tracker
_______________________________________________
FFmpeg-trac mailing list
FFmpeg-trac@avcodec.org
http://ffmpeg.org/mailman/listinfo/ffmpeg-trac

Reply via email to