I think the problem is more on the decoder you are using.
Apparently your ffmpeg is compiled to support cuvid.... but if your stream is 
dvb-s mpeg2 maybe you should use this decoder:

V..... mpeg2_cuvid          Nvidia CUVID MPEG2VIDEO decoder (codec mpeg2video)

Alex

-----Original Message-----
From: ffmpeg-user [mailto:ffmpeg-user-boun...@ffmpeg.org] On Behalf Of tasos
Sent: 08 August 2017 19:28
To: ffmpeg-user@ffmpeg.org
Subject: Re: [FFmpeg-user] missing h264_cuvid

Hello.
I'm not sure but you have to compile at least with --enable-cuda --enable-cuvid 
--enable-nvenc.
Can you try compiling with those enabled?

Moreover i don't know if you want/need --enable-opencl

On 8/8/2017 8:54 PM, Daniel wrote:
> Hello everyone,
>
> I am trying to decode stream using h264_cuvid decoder but 
> unfortunately i get the following error : "Unrecognized hwaccel:
> h264_cuvid.
> Supported hwaccels: vdpau vaapi cuvid " same time if i request 
> "/usr/local/bin/ffmpeg -decoders |grep -i h264 " i get this result:
>
> ffmpeg version N-86054-g2171dfa Copyright (c) 2000-2017 the FFmpeg 
> developers
>   built with gcc 5.3.1 (Ubuntu 5.3.1-14ubuntu2.1) 20160413
>   configuration: --prefix=/usr/src/ffmpeg/ffmpeg_build
> --pkg-config-flags=--static
> --extra-cflags=-I/usr/src/ffmpeg/ffmpeg_build/include
> --extra-ldflags=-L/usr/src/ffmpeg/ffmpeg_build/lib
> --bindir=/usr/src/ffmpeg/bin --enable-gpl --enable-libass 
> --enable-libfdk-aac --enable-libfreetype --enable-libmp3lame 
> --enable-libopus --enable-libtheora --enable-libvorbis --enable-libvpx
> --enable-libx264 --enable-libx265 --enable-nonfree --enable-nvenc 
> --enable-opencl --enable-librtmp --enable-libv4l2 --enable-libvpx
>   libavutil      55. 62.100 / 55. 62.100
>   libavcodec     57. 95.101 / 57. 95.101
>   libavformat    57. 72.101 / 57. 72.101
>   libavdevice    57.  7.100 / 57.  7.100
>   libavfilter     6. 89.100 /  6. 89.100
>   libswscale      4.  7.101 /  4.  7.101
>   libswresample   2.  8.100 /  2.  8.100
>   libpostproc    54.  6.100 / 54.  6.100
>  VFS..D h264                 H.264 / AVC / MPEG-4 AVC / MPEG-4 part 10
>  V....D h264_vdpau           H.264 / AVC / MPEG-4 AVC / MPEG-4 part 10 
> (VDPAU acceleration) (codec h264)
>  V..... h264_cuvid           Nvidia CUVID H264 decoder (codec h264)
>
> can you tell me if ffmpeg is missing h264_cuvid decoder or it could be 
> something else.The stream i am trying to decode is dvb-s mpeg2 that's 
> why i doubt about the decoder i have to use(i would like to use 
> hwaccel decoder).
>
> Thank you
>
> _______________________________________________
> ffmpeg-user mailing list
> ffmpeg-user@ffmpeg.org
> http://ffmpeg.org/mailman/listinfo/ffmpeg-user
>
> To unsubscribe, visit link above, or email 
> ffmpeg-user-requ...@ffmpeg.org with subject "unsubscribe".


_______________________________________________
ffmpeg-user mailing list
ffmpeg-user@ffmpeg.org
http://ffmpeg.org/mailman/listinfo/ffmpeg-user

To unsubscribe, visit link above, or email ffmpeg-user-requ...@ffmpeg.org with 
subject "unsubscribe".
_______________________________________________
ffmpeg-user mailing list
ffmpeg-user@ffmpeg.org
http://ffmpeg.org/mailman/listinfo/ffmpeg-user

To unsubscribe, visit link above, or email
ffmpeg-user-requ...@ffmpeg.org with subject "unsubscribe".

Reply via email to