It seems as if the autogen.sh is also not making a symbolic link to config.guess. It works for SimGear but not FlightGear. After making the symbolic link myself, I was able to get configure to work. I did find some other problems, but that will be the topic of another email.

Thanks,

Jonathan Polley

On May 19, 2005, at 12:12 PM, Jonathan Polley wrote:

Andy,

The odd thing is that SimGear generated the link correctly and FlightGear does not. When I get home, I will make the symbolic link manually and then continue the build process.

Thanks,

Jonathan Polley

On Thursday, May 19, 2005, at 08:55AM, Andy Ross <[EMAIL PROTECTED]> wrote:


Jonathan Polley wrote:

configure: error: cannot run /bin/sh ./config.sub

and config.sub was not generated by ./autogen.sh.  Any ideas as to
what needs to be done?


This is an automake file, and under normal circumstances it is a symbolic link to a file in the automake distribution on your system:

$ ls -l config.sub
lrwxrwxrwx 1 andy andy 34 May 14 15:50 config.sub -> /usr/share/ automake-1.9/config.sub


Is it possible you have upgraded your automake and broken this link?
Try removing the file and doing a fresh autogen.sh.

Andy

_______________________________________________
Flightgear-devel mailing list
Flightgear-devel@flightgear.org
http://mail.flightgear.org/mailman/listinfo/flightgear-devel
2f585eeea02e2c79d7b1d8c4963bae2d





Of COURSE they can do that.  They're engineers!

_______________________________________________
Flightgear-devel mailing list
Flightgear-devel@flightgear.org
http://mail.flightgear.org/mailman/listinfo/flightgear-devel
2f585eeea02e2c79d7b1d8c4963bae2d



_______________________________________________
Flightgear-devel mailing list
Flightgear-devel@flightgear.org
http://mail.flightgear.org/mailman/listinfo/flightgear-devel
2f585eeea02e2c79d7b1d8c4963bae2d

Reply via email to