I've a similar problem.
fo file is in UTF-8, sended directly to FOP.
Embedded fonts are used (which contains the special characters), but '#'
characters shows up instead non ASCII7 characters.

Gyz

Dennis Myrn wrote:
> 
> Try saving your FO documents in UTF-8 and send to FOP.
> 
> Regards
> Dennis
> 
> -----Original Message-----
> From: M.Weiss [mailto:[EMAIL PROTECTED]
> Sent: 26. november 2002 14:57
> To: FOP-Mailinglist (engl)
> Subject: German/French Special Characters in FOP
> >Hi everybody,
> >I got a serious problem with special characters, when doing the following:
> >I build up an XML-Document from given data-records. Theese records may
> >contain special characters, such as German "umlaute" ,,, or french
> >"accents" ,  and so on.
> >The whole story runs fine with recors without those characters, but with 
> >>one or mor such chars, I got an FOP-Exception:
> >"An invalid XML character (Unicode: 0xfc) was found in the element content
> >of the document."
> >when rendering the XML-Document.
> >Does any one know how to deal with those characters ? Is there any kind of
> >conversion ?
> >Thanks and regards, Marcus
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: [EMAIL PROTECTED]
> For additional commands, e-mail: [EMAIL PROTECTED]
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: [EMAIL PROTECTED]
> For additional commands, e-mail: [EMAIL PROTECTED]

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [EMAIL PROTECTED]
For additional commands, e-mail: [EMAIL PROTECTED]

Reply via email to