Assuming Windows... I didn't think you could change the font path to
anything but local.... how would you do that?

Any chance the fonts aren't properly installed? Like if someone
copy-and-pasted a font directory from another system?

Did you try reinstalling the fonts?

Question 1: Is it happening on all FM workstations?
And... more details on what "they did something to our network" really means?

Art

On 8/4/06, Rick Quatro <frameexpert at truevine.net> wrote:
> Hello All,
>
> This is from a client:
>
> Recently they did something with our network. Now when I launch Frame it
> takes a really long time to come up.
> It appears that it is hanging up when it gets to the fonts? Is there someone
> I can go to check the path of where Frame is looking for fonts.
> Perhaps I need to remap. It eventually comes up but takes about 10 minutes.
>
> Any help would be appreciated.
>
> Rick Quatro
> Carmen Publishing
> 585-659-8267
> www.frameexpert.com
>
> _______________________________________________
>
>
> You are currently subscribed to Framers as art.campbell at gmail.com.
>
> Send list messages to framers at lists.frameusers.com.
>
> To unsubscribe send a blank email to
> framers-unsubscribe at lists.frameusers.com
> or visit 
> http://lists.frameusers.com/mailman/options/framers/art.campbell%40gmail.com
>
> Send administrative questions to lisa at frameusers.com. Visit
> http://www.frameusers.com/ for more resources and info.
>


-- 
Art Campbell                                             art.campbell at 
gmail.com
  "... In my opinion, there's nothing in this world beats a '52 Vincent
               and a redheaded girl." -- Richard Thompson
                             No disclaimers apply.
                                     DoD 358

Reply via email to