The links all look right when the tooltip pops up. I checked that the Create
Named Destinations option was turned on (thanks, Tammy), and it was. I tried
rebooting, too, (thanks Fred). Still no joy.  If my browser is closed, it
now opens IE (which is not my default browser), but doesn't go to the page
in the link. It just opens to my default home page.  If I leave IE open, the
links to nothing.

I'm still not exactly sure what's happening, but Rick Quatro wins the prize
(just try to collect, Rick ;). He suggested opening the PDF from my browser
(Firefox, in this case), then trying the links. Lo and behold, they work
fine when I open the PDF from Firefox.

It seems like there's something else between my Acrobat and browser that's
not making them work. My firewall is not popping up anything, so I don't
think it's that. Of course, the proof of the pudding will be whether they
work for my client, and I haven't heard on that yet. Crossing my fingers
that they do, or I'll be back.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Linda G. Gallagher
TechCom Plus, LLC
Intelligent technical communication since 1993
Technical writing, help development,
FrameMaker and WebWorks Publisher conversions
lindag at techcomplus.com
http://www.techcomplus.com/
303-450-9076
800-500-3144
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Manager, Consulting and Independent Contracting
Special Interest Group
Society for Technical Communication
http://www.stcsig.org/cic/index.html
~~~~~~~~~~~~~~~~~~


-----Original Message-----
From: framers-bounces+lindag=techcomplus....@lists.frameusers.com
[mailto:framers-bounces+lindag=techcomplus.com at lists.frameusers.com]On
Behalf Of Peter Gold
Sent: Thursday, December 07, 2006 4:12 PM
To: Framers
Subject: Re: Links to web work from FM, but not from PDF


Hi, Linda:

Have you inspected the failed links with the Link tool, to see if the
addresses are correctly formed?

HTH
________________
Regards,

Peter Gold
KnowHow ProServices

Linda G. Gallagher wrote:
> Framers,
>
> FM 7.0
> Acrobat Pro 6.0
>
> I've used links to web sites before, but for some reason some that I just
> created work fine from my FrameMaker file, but don't work from a PDF.
>
> Here are the things I checked or tried:
>
> - Hypertext markers look fine and I've applied a character tag to denote
the
> link area.
>
> - Ctrl + Alt + Click from FM works fine. My browser goes to the correct
URL.
>
> - Generate PDF data is turned on when printing to ps file.
>
> - Links in the PDF change the cursor to the hand with the w, but nothing
> happens when you click them.
>
> Any ideas? My project is due tomorrow. :o
>

_______________________________________________


You are currently subscribed to Framers as lindag at techcomplus.com.

Send list messages to framers at lists.frameusers.com.

To unsubscribe send a blank email to
framers-unsubscribe at lists.frameusers.com
or visit
http://lists.frameusers.com/mailman/options/framers/lindag%40techcomplus.com

Send administrative questions to listadmin at frameusers.com. Visit
http://www.frameusers.com/ for more resources and info.


Reply via email to