I'm not sure if I'm understanding the problem, but it may be a tab character
that is in front of one of the heading2 paragraphs in your content. Be sure
to turn on View > Text Symbols and look for a Tab character (looks something
like this > ) in your content. 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Linda G. Gallagher
TechCom Plus, LLC
lindag at techcomplus dot com
www.techcomplus.com
303-450-9076 or 800-500-3144
User guides, online help, FrameMaker and
WebWorks ePublisher templates
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



-----Original Message-----
From: framers-boun...@lists.frameusers.com
[mailto:framers-bounces at lists.frameusers.com] On Behalf Of Nidhi Bansal
Sent: Tuesday, February 10, 2009 12:19 AM
To: 'framers at lists.frameusers.com'
Subject: Hedaing2TOC not showing correct



Hi,

I am facing problem with my Heading2TOC. Whenever I build my TOC in
FrameMaker few of the heading2TOC is not showing correctly. It is in the
format
.........<paratext><pagenum>. While few of the heading2TOC is coming
correctly.

I have tried with increasing my Border Width as my TOC is in border. Also
changed the Tab stops for the Heading2TOC. Created new one and copied it in
another guide TOC.

Please provide me with some guidance as its urgent

Regards,
Nidhi 

_______________________________________________


You are currently subscribed to Framers as lindag at techcomplus.com.

Send list messages to framers at lists.frameusers.com.

To unsubscribe send a blank email to 
framers-unsubscribe at lists.frameusers.com
or visit
http://lists.frameusers.com/mailman/options/framers/lindag%40techcomplus.com

Send administrative questions to listadmin at frameusers.com. Visit
http://www.frameusers.com/ for more resources and info.

Reply via email to