Here is a 16-minute video on formatting tables of contents. I plan on doing
a second part to give some more details.

http://frameautomation.com/framemaker-tables-of-contents-part-1/

Rick Quatro
Carmen Publishing Inc.
r...@frameexpert.com
585-366-4017



-----Original Message-----
From: Framers <framers-bounces+rick=rickquatro....@lists.frameusers.com> On
Behalf Of Harrington, Matthew (Contractor)
Sent: Friday, April 06, 2018 5:44 PM
To: framers@lists.frameusers.com
Subject: [Framers] New paragraph tag revert back in TOC when book is updated

Hi Framers,

I've been wrestling with a couple of elusive issues in Frame 12 when trying
to add a new paragraph tag in my chapters and getting it to show up in my
TOC. I was hoping one or more of you might be able to put me on the right
path, please. I'm having some difficulty articulating the issues as I write
this, so I'll just start with "Issue #1" for now.

Issue #1

In my FM book chapters I have been trying to create a one-off of the Heading
2 paragraph tag (let's call it "Heading 2 Special") where the numbering
syntax is set to <n>.<n=0>.\t. The purpose of this tag is to create a
Heading 2, "1.0", "2.0", etc. because the Heading 1 in each of my chapters
needs to remain as "1.  Introduction", "2.  Facility Description", etc.

My regular Heading 2 syntax is set to its normal default of <n>.<n+>.\t. to
permit it to increment normally (e.g., 1.1, 1.2, etc.) after the Heading 2
Special instance in each chapter.

I am usually (but not always-my Issue #2) able to get the Heading 2 one-off
paragraph tag to appear in the TOC (though I have to keep fiddling with it
in the reference pages to get my leaders, chapter, etc. to have the
appearance of the Heading 2, "1.1", "1.2", etc.), but every time I update
the book the "Heading 2 SpecialTOC" paragraph tag generated by the TOC will
not retain the "1.0", "2.0", etc. status. It keeps reverting to "1.1",
"2.1", etc. even though my source chapter paragraph tag for the "Heading 2
Special" still has "1.0", "2.0", etc. Sometimes my Indents and Spacing
settings revert too. Very strange.

I know there is something I'm not doing correctly, but I've been hitting a
brick wall trying to troubleshoot it. Any thoughts?

Thank you,
Matt

P.S. - a caveat--I was away from FrameMaker for a handful of years so I've
been getting back up to speed on it in the last 8 months or so. And,
reference pages are not my strong suite.
_______________________________________________

This message is from the Framers mailing list

Send messages to framers@lists.frameusers.com Visit the list's homepage at
http://www.frameusers.com Archives located at
http://www.mail-archive.com/framers%40lists.frameusers.com/
Subscribe and unsubscribe at
http://lists.frameusers.com/listinfo.cgi/framers-frameusers.com
Send administrative questions to listad...@frameusers.com

_______________________________________________

This message is from the Framers mailing list

Send messages to framers@lists.frameusers.com
Visit the list's homepage at  http://www.frameusers.com
Archives located at http://www.mail-archive.com/framers%40lists.frameusers.com/
Subscribe and unsubscribe at 
http://lists.frameusers.com/listinfo.cgi/framers-frameusers.com
Send administrative questions to listad...@frameusers.com

Reply via email to