I installed FM-15.0.5.838 on the Wind10 machine of my wife - which is a plain 
vanilla 
installation - and the problem I have on my machine does not occur! Hence FM is 
definitely not the cause of the problem.
Although both machines have exactly the same Win10-status (OSbuild 
10.0.18363.778) 
there is one noticable difference:

My machine has these directories: 
C:\Program Files\Common Files\Adobe\Linguistics and 
C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Linguistics and 
%AppData%\Adobe\Linguistics

Inge's machine: no such directories (after installen FM-15)

I really don't understand why these directories exist - the very same content 
can be 
found in each of my FM installations starting with FM-12:  
$HOME\FMxx\fminit\Linguistics

-> Renaming these Linguistics on C: to !_Linguistics did not make any 
difference for 
the problem.

So a more elaborate search for the culprit on my system starts ...

Any ideas are welcome!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Klaus Daube             Phone:  +41-44-381 37 77
Schäracher 11           Mail:   kl...@daube.ch
CH-8053 Zürich          Web:    www.daube.ch


_______________________________________________

This message is from the Framers mailing list

Send messages to framers@lists.frameusers.com
Visit the list's homepage at  http://www.frameusers.com
Archives located at http://www.mail-archive.com/framers%40lists.frameusers.com/
Subscribe and unsubscribe at 
http://lists.frameusers.com/listinfo.cgi/framers-frameusers.com
Send administrative questions to listad...@frameusers.com

Reply via email to