John Baldwin schrieb:
>On Tuesday, June 24, 2014 1:36:41 pm Hilko Meyer wrote:
>> On Tue, 24 Jun 2014 10:26:52 -0400, you wrote:
>> >On Monday, June 23, 2014 7:12:23 pm Hilko Meyer wrote:
>> >> John Baldwin wrote:
>> >> >On Sunday, June 22, 2014 9:27:08 pm Hilko Meyer wrote:
>> >> >> 
>> >> >> powerd doesn't work anymore after the update from 8.4 to 9.2. The 
>> >> >> system
>> >> >> has an old (more than 10 years) mainboard with Via KT133 chipset.
>> >> >> 
>> >> >> I made a verbose boot with both, 8.4 and 9.2:
>> >> >> 8.4: http://pastebin.com/iiZXRXgK
>> >> >> 9.2: http://pastebin.com/sHcd3MHv
>> >> >> The relevant part of the diff seem to be these parts:
>> >> >> 
>> >> >>  viapropm0: SMBus I/O base at 0x5000
>> >> >>  viapropm0: SMBus I/O base at 0x5000
>> >> >>  viapropm0: <VIA VT82C686A Power Management Unit> port 0x5000-0x500f at
>> >> >> device 7.4 on pci0
>> >> >> -viapropm0: SMBus revision code 0x40
>> >> >> -smbus0: <System Management Bus> on viapropm0
>> >> >> -smb0: <SMBus generic I/O> on smbus0
>> >> >> +viapropm0: could not allocate bus space
>> >> >> +device_attach: viapropm0 attach returned 6
>> >> >> […]
>> >> >>  acpi_throttle0: <ACPI CPU Throttling> on cpu0
>> >> >> -acpi_throttle0: P_CNT from P_BLK 0x4010
>> >> >> +acpi_throttle0: failed to attach P_CNT
>> >> >> +device_attach: acpi_throttle0 attach returned 6
>> >> >> 
>> >> >> Any ideas what I can do?
>> >> >
>> >> >acpi_timer0 also failed to probe due to a resource issue. Can you get 
>> >> >the 
>> >> >output of 'devinfo -rv' and 'devinfo -u' from the both kernels?
>> >> 
>> >> Yes, no problem.
>> >> devinfo -rv:
>> >> 8.4: http://pastebin.com/6xm1tBrU
>> >> 9.2: http://pastebin.com/whXk32Ab
>> >> 
>> >> devinfo -u:
>> >> 8.4: http://pastebin.com/47U7HZb3
>> >> 9.2: http://pastebin.com/U85HTw0C
>> >> 
>> >> thanks for your help,
>> >> Hilko
>> >
>> >Can you provide your acpidump?  This box seems confusing.
>> 
>> Well, its quite old. An Epox 8kta3 from around 2002. I was not sure which 
>> output
>> you need so I attached acpidump -d and acpidump -dt.
>
>Ok, try this:
>
>Index: sys/dev/acpica/acpi.c

The patch doesn't apply. Was it for head or 9-stable and not for 9.2?

regards,
Hilko
_______________________________________________
freebsd-acpi@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-acpi
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-acpi-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to