I'm getting the "ltr %si" panic on my laptop whenever I insert my
Ethernet card.  My last CVSup/build was Tuesday evening; I won't be able
to do any more until this gets fixed, obviously.


Copyright (c) 1992-2001 The FreeBSD Project.
Copyright (c) 1979, 1980, 1983, 1986, 1988, 1989, 1991, 1992, 1993, 1994
        The Regents of the University of California. All rights reserved.
FreeBSD 5.0-CURRENT #5: Wed Feb 28 22:21:23 PST 2001
Timecounter "i8254"  frequency 1193182 Hz
Timecounter "TSC"  frequency 595504803 Hz
CPU: Pentium (595.50-MHz 586-class CPU)
  Origin = "GenuineTMx86"  Id = 0x543
real memory  = 184483840 (180160K bytes)
avail memory = 175194112 (171088K bytes)
Preloaded elf kernel "kernel" at 0xc041c000.
WARNING: size of kinfo_proc (648) should be 644!!!
Using $PIR table, 9 entries at 0xc00fdf30
npx0: <math processor> on motherboard
npx0: INT 16 interface
pcib0: <Host to PCI bridge> at pcibus 0 on motherboard
pci0: <PCI bus> on pcib0
pci0: <memory, RAM> at 0.1 (no driver attached)
pci0: <memory, RAM> at 0.2 (no driver attached)
isab0: <PCI-ISA bridge> at device 7.0 on pci0
isa0: <ISA bus> on isab0
atapci0: <Intel PIIX4 ATA33 controller> port 0x1050-0x105f at device 7.1 on pci0
ata0: at 0x1f0 irq 14 on atapci0
ata1: at 0x170 irq 15 on atapci0
uhci0: <Intel 82371AB/EB (PIIX4) USB controller> port 0x1060-0x107f irq 9 at device 
7.2 on pci0
usb0: <Intel 82371AB/EB (PIIX4) USB controller> on uhci0
usb0: USB revision 1.0
uhub0: Intel UHCI root hub, class 9/0, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub0: 2 ports with 2 removable, self powered
umass0: Y-E DATA FlashBuster-U, rev 1.00/3.04, addr 2
umass1: Sony USB Memory Stick Slot, rev 1.10/1.31, addr 3
pci0: <bridge, PCI-unknown> at 7.3 (no driver attached)
pci0: <serial bus, FireWire> at 8.0 (no driver attached)
pcm0: <Yamaha DS-1E (YMF754)> port 0x1080-0x1083,0x1000-0x103f mem 
0xfc010000-0xfc017fff irq 9 at device 9.0 on pci0
pci0: <simple comms> at 10.0 (no driver attached)
pci0: <multimedia> at 11.0 (no driver attached)
pcic-pci0: <Ricoh RL5C475 PCI-CardBus Bridge> at device 12.0 on pci0
pci0: <display, VGA> at 13.0 (no driver attached)
atkbdc0: <Keyboard controller (i8042)> at port 0x60,0x64 on isa0
atkbd0: <AT Keyboard> flags 0x1 irq 1 on atkbdc0
kbd0 at atkbd0
psm0: <PS/2 Mouse> irq 12 on atkbdc0
psm0: model Generic PS/2 mouse, device ID 0
pcic0: <Intel i82365> at port 0x3e0 iomem 0xd0000 on isa0
pcic0: Polling mode
pccard0: <PC Card bus -- kludge version> on pcic0
pmtimer0 on isa0
sc0: <System console> at flags 0x100 on isa0
sc0: VGA <16 virtual consoles, flags=0x300>
sio0: configured irq 4 not in bitmap of probed irqs 0
sio0 at port 0x3f8-0x3ff irq 4 flags 0x10 on isa0
sio0: type 8250
sio1: configured irq 3 not in bitmap of probed irqs 0
vga0: <Generic ISA VGA> at port 0x3c0-0x3df iomem 0xa0000-0xbffff on isa0
unknown: <PNP0303> can't assign resources
unknown: <PNP0700> can't assign resources
ad0: 11513MB <HITACHI_DK23AA-12> [23392/16/63] at ata0-master UDMA33
(probe1:umass-sim0:0:1:0): INQUIRY. CDB: 12 0 0 0 24 0 
(probe1:umass-sim0:0:1:0): NOT READY asc:3a,0
(probe1:umass-sim0:0:1:0): Medium not present
Mounting root from ufs:/dev/ad0s2a
da0 at umass-sim0 bus 0 target 0 lun 0
da0: <Y-E DATA USB-FDU 3.04> Removable Direct Access SCSI-0 device 
da0: 20KB/s transfers
da0: Attempt to query device size failed: NOT READY, Medium not present
kernel trap 9 with interrupts disabled

Fatal trap 9: general protection fault while in kernel mode
instruction pointer     = 0x8:0xc02d1b48
stack pointer           = 0x10:0xc960ff50
frame pointer           = 0x10:0xc960ff64
code segment            = base 0x0, limit 0xfffff, type 0x1b
                        = DPL 0, pres 1, def32 1, gran 1
processor eflags        = resume, IOPL = 0
current process         = 20 (irq9: uhci0 pcm0)

To Unsubscribe: send mail to [EMAIL PROTECTED]
with "unsubscribe freebsd-current" in the body of the message

Reply via email to