Doug,

I edited '/root/xorg.conf' per your suggestion (see attached). No change. '/var/log/Xorg.0.log' appears the same.

It looks like the card "sees" Monitor1, because when I do anything on the KDE desktop on Monitor0 I can see changes in the color bands on Monitor1 (still a clone, although an inperfect one).

Any other suggestions?

Thanks,

Richard Ehrlich



Doug Poland wrote:

On Fri, July 28, 2006 01:42, Richard Ehrlich wrote:
I am running freeBSD 6.1. I just installed an nVidia GeForce FX5200
PCI card. When I booted , both monitors echoed the boot sequence
(Monitor1 a clone of Monitor0).

I downloaded and installed the current nvidia driver:
NVIDIA-FreeBSD-x86-1.0-8762. Then I installed KDE 3.5.3. I ran
nvidia-config, then startx. I got a perfect KDE desktop on Monitor0,
alternating horizontal bands of color on Monitor 1.

I modified xorg.conf to Option "TwinView" and spec both monitors.
Same result.

Attached please find both '/root/xorg.conf' and
'/var/log/Xorg.0.log'. The log indicates that only Monitor0 is
recognized, but my understanding of TwinView is that's the way it's
supposed to be.

Does anyone have experience with the nVidia GeForce FX5200 PCI card
who can advise me what I may be doing wrong?

Here's a working XF86Config file for my nVidia cards.  The card type
is inconsequential, it works on both my TI4200 and FX5700.  In my case
I have identical Dell D1226H monitors.  HTH.


Attachment: xorg.conf3.pdf
Description: Adobe PDF document

_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to