Hi.

CVSupped yesterday and rebuilt/installed world and kernel.

Now my RELENG6 doesnt seem to read its configuration.

I followed the procedure:
   make buildworld
   make buildkernel
   make installkernel
   reboot
   mergemaster -p
   make installworld
   mergemaster (installed all new files, stupid?)
   reboot

Selected goodies from startup (sorry I had to 'handwrite' this)
-----------------------------------------------------------------------

**HARDWARE STUFF LOOKS OK**

Loading configuration files.
source_rc_confs: not found
Entropy harvesting:/etc/rc: WARNING: $harvest_interrupt is not set properly
- see rc.conf(5)
/etc/rc: WARNING: $harvest_ethernet is not set properly - see rc.conf(5).
/etc/rc: WARNING: $harvest_p_to_p is not set properly -see rc.conf(5).
swapon: adding /dev/ad13s1b as swap device
swapon: adding /dev/ad6s1b as swap device
Starting file system checks:
/etc/rc: WARNING: $background_fsck is not set properly - see rc.conf(5).
/dev/ad13/s1a: FILE SYSTEM CLEAN; SKIPPING CHECKS
/dev/ad13s1a: clean, 3949377 free (809 frags, 493571 blocks, 0.0%
fragmentation)

**CHECKING THE OTHER FILESYSTEMS**

/etc/rc: WARNING: $cleanvar_enable is not set properly - see rc.conf(5).
/etc/rc: WARNING: $atm_enable is not set properly - see rc.conf(5).

Setting hostname: .
/etc/rc: WARNING: $ipfilter_enable is not set properly - see rc.conf(5).
/etc/rc: WARNING: $ipnat_enable is not set properly - see rc.conf(5).
/etc/rc: WARNING: $ipfs_enable is not set properly - see rc.conf(5).
source_rc_confs: not found
/etc/rc.d/ipfilter: WARNING: $ipfilter_enable is not set properly - see
rc.conf(5).
Starting devd
source_rc_confs: not found
source_rc_confs: not found
source_rc_confs: not found
/etc/rc.d/ipfilter: WARNING: $ipfilter_enable is not set properly - see
rc.conf(5).
source_rc_confs: not found
.
.
ELF ldconfig path: /lib /usr/lib
a.out ldconfig path: /usr/lib/aout
Initial i386 initialization:/etc/rc:WARNING: $sysvipc_enable is not set
properly - see rc.conf(5).
----------------------------------------------------------------------------------------------------

This continues but afaik its just variations upon the same.
"/etc/rc: WARNING: " + $something + " is not set properly - see rc.conf" and
a frequent "source_rc_confs: not found"

My rc.conf:
---------------------------------------------------------------
hostname=troll.nomain
ifconfig_myk0="DHCP"
keymap="norwegian.iso"
linux_enable="YES"
nfs_client_enable="YES"
nfs_server_enable="YES"
rpcbind_enable="YES"
mountd_flags="-r"
usbd_enable="YES"
keyrate="fast"
lpd_enable="YES"
sendmail_enable="YES"
-------------------------------------------------------

I get no hostname, no networkand  and no local keymap (unless I change it in
sysinstall, works until I reboot), and I probably dont get a lot more.

Also I cant start gnome, error: "libexec/ld-elf.so.1: Shared object
'libSM.so6' not found, required by "libstartup-notification-1.so.0".

%hostname returns a blank line
When I move to a new console it display "FreeBSD/i386 (Amnesiac) (ttyvX)
I never named my computer Amnesiac.

I did a fsck in single user, nothing interesting.

Hopefully you guys will do as usual and put me to shame by telling me how
easy it is to fix :)
Let me know if theres more info that could be usefull.
-- 
View this message in context: 
http://www.nabble.com/Problems-after-buildworld-tf2244103.html#a6224133
Sent from the freebsd-questions forum at Nabble.com.

_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to