Greetings List!

I believe my ACPI issue is simply a support issue but I need this confirmed with some direction on a possible solution if available.

The short version of the problem: In dmesg I get this: acpi_bus_number: can't get _ADR

The motherboard being used is a Asus P5MT-S.

Is this simply a issue with no support on my chipset? Or just an ACPI values not being detected correctly?

Possibly need to recompile the kernel with additional support?


The long version :-)

Here is a section from my dmesg:

FreeBSD/SMP: Multiprocessor System Detected: 2 CPUs
 cpu0 (BSP): APIC ID:  0
 cpu1 (AP): APIC ID:  1
Security auditing service present
BSM auditing present
ioapic0: Changing APIC ID to 2
ioapic1: Changing APIC ID to 3
ioapic0 <Version 2.0> irqs 0-23 on motherboard
ioapic1 <Version 2.0> irqs 24-47 on motherboard
kbd1 at kbdmux0
ath_hal: 0.9.17.2 (AR5210, AR5211, AR5212, RF5111, RF5112, RF2413, RF5413)
acpi0: <A M I OEMRSDT> on motherboard
acpi_bus_number: can't get _ADR
acpi_bus_number: can't get _ADR
acpi_bus_number: can't get _ADR
acpi_bus_number: can't get _ADR
acpi0: Power Button (fixed)
acpi_bus_number: can't get _ADR
acpi_bus_number: can't get _ADR
Timecounter "ACPI-fast" frequency 3579545 Hz quality 1000
acpi_timer0: <24-bit timer at 3.579545MHz> port 0x808-0x80b on acpi0
cpu0: <ACPI CPU> on acpi0
acpi_throttle0: <ACPI CPU Throttling> on cpu0
cpu1: <ACPI CPU> on acpi0
pcib0: <ACPI Host-PCI bridge> port 0xcf8-0xcff on acpi0
pci0: <ACPI PCI bus> on pcib0
pcib1: <ACPI PCI-PCI bridge> irq 16 at device 28.0 on pci0
pci1: <ACPI PCI bus> on pcib1
pcib2: <ACPI PCI-PCI bridge> at device 0.0 on pci1
pci2: <ACPI PCI bus> on pcib2
aacu0: <Adaptec SCSI RAID 2130S> mem 0xfc600000-0xfc7fffff,0xfc5ff000-0xfc5fffff irq 24 at device 1.0 on pci2
aacu0: New comm. interface enabled
aacu0: Adaptec Raid Controller 2.0.7-1
aacpu0: <SCSI Passthrough Bus> on aacu0
ahd0: <Adaptec AIC7901 Ultra320 SCSI adapter> port 0xa800-0xa8ff,0xa400-0xa4ff mem 0xfc5fc000-0xfc5fdfff irq 26 at device 3.0 on p
ci2
ahd0: [GIANT-LOCKED]
aic7901: Ultra320 Wide Channel A, SCSI Id=7, PCI-X 67-100Mhz, 512 SCBs
pcib3: <ACPI PCI-PCI bridge> irq 16 at device 28.4 on pci0
pci3: <ACPI PCI bus> on pcib3

Here is some output from pciconf -lv:

[EMAIL PROTECTED]:28:0: class=0x060400 card=0x00000040 chip=0x27d08086 rev=0x01 hdr=0x01
    vendor   = 'Intel Corporation'
    device   = '82801G (ICH7 Family) PCI Express Root Port'
    class    = bridge
    subclass = PCI-PCI
[EMAIL PROTECTED]:28:4: class=0x060400 card=0x00000040 chip=0x27e08086 rev=0x01 hdr=0x01
    vendor   = 'Intel Corporation'
    device   = '82801GR/GH/GHM (ICH7 Family) PCI Express Root Port'
    class    = bridge
    subclass = PCI-PCI
[EMAIL PROTECTED]:28:5: class=0x060400 card=0x00000040 chip=0x27e28086 rev=0x01 hdr=0x01
    vendor   = 'Intel Corporation'
    device   = '82801GR/GH/GHM (ICH7 Family) PCI Express Root Port'
    class    = bridge


Thanks for the time,

Jeff
_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to