Hi!

 

I’m new to rancid and I’ve been trying to config it to run Cisco Network 
devices.

 

The problem is that I’m facing the problem with a Switch as described below.

 

Cisco Switch

Hardware Model: WS-C6506

 

My .cloginrc file is set correctly. At least I surmise this because I can run 
clogin switch001 without problem and log to my device enable prompt.

 

When I execute the command ./clogin switch001 it works fine.

 

My router.db file is set with the line: switch001:cisco:up

 

When I run rancid-run, and check the log file, I have the following error:

 

----------------------------------------------------------

starting: Thu Mar 8 15:00:00 BRT 2007

  

Trying to get all of the configs.

switch001: missed cmd(s): dir /all slavedisk2:,show rsp chassis-info,dir /all 
sec-slot2:,show diag,dir /all disk1:,show gsr chassis,dir /all sec-nvram:,dir 
/all disk2:,dir /all sec-bootflash:,show spe version,dir /all slaveslot2:,dir 
/all disk0:,show install active,show bootvar,dir /all slaveslot0:,dir /all 
sec-slot1:,dir /all harddiska:,dir /all slavenvram:,show flash,dir /all 
sec-disk2:,dir /all slavesup-bootflash:,dir /all sec-disk0:,dir /all 
harddiskb:,show variables boot,show boot,dir /all slavedisk1:,show env all,show 
module,show controllers,show diagbus,dir /all slavedisk0:,show idprom 
backplane,dir /all bootflash:,dir /all sec-slot0:,dir /all sec-disk1:,write 
term,show vtp status,dir /all sup-bootflash:,dir /all slot2:,dir /all 
harddisk:,dir /all slot0:,dir /all sup-microcode:,show vlan,dir /all 
slavebootflash:,show controllers cbus,dir /all slaveslot1:,dir /all nvram:,show 
version,show redundancy secondary,show running-config,show c7200,dir /all slot1:

switch001: End of run not found

!

 

What could it be the cause of this problem End of run not found

 

I suspect that there might be something with the enable prompt that is of the 
form [ sw0001> (enable) ] 

 

Please, does anyone have some idea of how I’ll be able to solve this problem?

 

Thanks in advance.

 

 

BR’s

 

Thiago Zago
* HYPERLINK "mailto:[EMAIL PROTECTED]"[EMAIL PROTECTED] 

 


--
No virus found in this outgoing message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.5.446 / Virus Database: 268.18.8/714 - Release Date: 8/3/2007 10:58



-- 
No virus found in this outgoing message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.5.446 / Virus Database: 268.18.8/714 - Release Date: 8/3/2007 10:58
 
_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to