# ntfs-3g /dev/ad0s1 /win
Failed to open /proc/filesystems: No such file or directory
modprobe: not found
Failed to open /proc/filesystems: No such file or directory
Failed to create /dev/fuse: No such file or directory
fuse: failed to open fuse device: No such file or directory

What am I doing wrong?
TIA,
Stan2

Vince <[EMAIL PROTECTED]> wrote: Stan Cooper wrote:
> Okay, making progress. The problem was the distro was copied before Dec 6, so 
> I had to rebuild the ports tree. That done, I built out fuesfs-ntfs. But I 
> still can't mount the drive. I edited /etc/fstab thus:
> 
> /dev/ad0s1        /win        fuse        rw        0        0
> 
> I also tried "fusefs" in the above. Then I ran:
> 
> # mount_fusefs /dev/ad0s1 /win
> mount_fusefs: /dev/ad0s1 on /win: Operation not supported by device.
> 
> Am I screwed?
> TIA,
> Stan
> 
The command for fusefs-ntfs is ntfs-3g not mount_fusefs.
no idea how to have fstab use it as the example given in the manpage is
for linux.

Vince

>  
> ---------------------------------
>  Get your own web address.
>  Have a HUGE year through Yahoo! Small Business.
> _______________________________________________
> freebsd-questions@freebsd.org mailing list
> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
> To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"


 
---------------------------------
 Get your own web address.
 Have a HUGE year through Yahoo! Small Business.
_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to