Thank you for answering my question.

I did change my ModulePath to /usr/local/lib/xorg/modules in my xorg.conf file.
Under my /usr/local/lib/xorg/modules, there are no such libs as xtt, vesa,
mouse, and kbd.

Xihong



On Sat, 9 Jun 2007, Manolis Kiagias wrote:

> Xihong Yin wrote:
> > After upgrading Xorg from 6.8 to 7.2, I got the following error when I 
> > start X.
> >
> > (EE) Failed to load module "xtt" (module does not exist, 0 )
> > (EE) Failed to load module "vesa" (module does not exist, 0 )
> > (EE) Failed to load module "module" (module does not exist, 0 )
> > (EE) Failed to load module "kbd" (module does not exist, 0 )
> >
> > Before upgrading Xorg, I just upgraded FreeBSD from 6.0 to 6.2.
> >
> > Please help me!
> >
> > Xihong
> >
> > ----------------------------------------------------------------------
> > Get a free email account with anti spam protection.
> > http://www.bluebottle.com
> >
> > _______________________________________________
> > freebsd-questions@freebsd.org mailing list
> > http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
> > To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"
> >
> >
> >
> Quick guess: you are still using the same xorg.conf from your 6.8
> install. You need to change the
> ModulePath to /usr/local/lib/xorg/modules
>
>

----------------------------------------------------------------------
Get a free email address with REAL anti-spam protection.
http://www.bluebottle.com

_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to