Adam J Richardson wrote:
Mel wrote:
You probably had WITHOUT_X11 defined somewhere (/etc/make.conf or /var/db/ports/pango/options or /usr/local/etc/pkgtools.conf in MAKE_ARGS somewhere, shell environment?) when you rebuilt pango.


Hi Kyle.

I think Mel has hit on the answer here. Pango is being built without X support.

I had this exact error myself. A few libraries [Pango, Cairo etc] weren't allowing themselves to be built on. Turns out I had in my /etc/make.conf the lines

NO_X=true
WITHOUT_X11=true

to speed up "make buildworld". Then I installed X from packages on this machine. A bit later I tried to build Firefox... took me a week to figure it out.

In summary, just comment out any "NO_X" and "WITHOUT_X11" lines in the locations Mel suggested. Then remove, rebuild and reinstall Pango. After that's done Firefox should build properly.

HtH,
Adam J Richardson
_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

That was precisely the problem - my /etc/make.conf had WITHOUT_X11 from when I was trying to get CalendarServer installed a few weeks ago. After I commented that out, firefox built without issue.

Thanks for both your help - 'tis appreciated.

K
_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to