Dear all,

I decided to upgrade my home machine to php5.2.3 from 4.4.7. All went
fine. I had one error about hash extension already loaded which I
solved by deleting a duplicated entry from extensions.ini. The curious
thing is that once apache has been restarted, if I want to load a
website which resides on this box, it behaves as if no php was enabled
in apache. In other words I can see the directory content (files
present in a given directory) despite index.php being there. What is
more strange is that when I click reload, the website is indeed loaded
into browser! So when I first type an URL, it shows directory content.
After hitting reload in browser (tested with both FF and IE), the page
is shown.

My first thought was checking httpd.conf

        <IfModule mod_php5.c>
            DirectoryIndex index.php index.php3 index.html
        </IfModule>

and also
    AddType application/x-tar .tgz
    AddType application/x-httpd-php .php
    AddType application/x-httpd-php-source .phps

So I am a bit stuck as to what may cause this strange behaviour. I am running:
PHP 5.2.3 with Suhosin-Patch 0.9.6.2 (cli) (built: Sep 11 2007 17:36:31)
Copyright (c) 1997-2007 The PHP Group
Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2007 Zend Technologies

Server version: Apache/1.3.37 (Unix)
Server built:   Jun 27 2007 07:58:38

FreeBSD 6.2-RELEASE-p6 #4
/usr/obj/usr/src/sys/SZALBOT

httpd-error.log does not show any error despite having error_reporting
 =  E_ALL & ~E_NOTICE set in php.ini.

Many thanks in advance!

Zbigniew Szalbot
_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to