Hi all , pls  hepl me to fix this issue 

I followed this DOC


  http://www.purplehat.org/?page_id=8 
 
 
Here while I am testing postfix setup  at this point 
 
telnet localhost 25   :  the  OutPut  obtained as described  as in the tutorial 
in the above link (This test SUCCESSFULL)
 
  BUT for telnet loclhost  465 I cant get the o/p as in tutorial 
 
 
Here what I am able to get    for  telnet localhost 465  
 
 
telnet localhost 465
Trying ::1...
telnet: connect to address ::1: Connection refused
Trying 127.0.0.1...
Connected to localhost.sun.iosn.net.
Escape character is '^]'.                                    
 ////  upto this line oly  I am getting out put    not showing the line  220 
host.domain.tld ESMTP Postfix
 
Q1 :   when I tested with the EHLO test.com  command  telnet connection closed 
immediately    why this  ?
 
  this is the o/p   :
 telnet localhost 465
Trying ::1...
telnet: connect to address ::1: Connection refused
Trying 127.0.0.1...
Connected to localhost.sun.iosn.net.
Escape character is '^]'.
EHLO test.com
Connection closed by foreign host.
 
 
I tried to use TELNET machine ip  465  from another machine : then I checke d 
the  maillog  this is the O/P
 this is the o/p   :
 telnet mydomain.tld 465
Trying 63.19.25.1...
Connected to mydomain.net (63.19.25.1).
Escape character is '^]'.
UPTO the above line I am able to get  the O/P (HERE YOU CAN NOTICE the ABSENCE 
OF 220 host.domain.tld ESMTP Postfix ///Here  I tried EHLO test.com as follows 
EHLO test.com
Connection closed by foreign host.  // this wa the result 
 
 
So I analyzed my maillog Its says this 
 
 
 
Oct 30 14:06:21 sun postfix/smtpd[1557]: connect from unknown[63.19.25.1]
Oct 30 14:08:10 sun postfix/smtpd[1557]: SSL_accept error from 
unknown[63.19.25.1]: -1
Oct 30 14:08:10 sun postfix/smtpd[1557]: warning: TLS library problem: 
1557:error:140760FC:SSL routines:SSL23_GET_CLIENT_HELLO:unknown 
protocol:/usr/src/secure/lib/libssl/../../../crypto/openssl/ssl/s23_srvr.c:580:
Oct 30 14:08:10 sun postfix/smtpd[1557]: lost connection after STARTTLS from 
unknown[63.19.25.1]
Oct 30 14:08:10 sun postfix/smtpd[1557]: disconnect from unknown[63.19.25.1]
  
 
Can you help me what I  made wrong in the configuration  :     above there a 
WARNING message  about     TLS Library problem 
 
waiting for your kind response 
 
thanks in advance 
KK
 
_________________________________________________________________
Call friends with PC-to-PC calling -- FREE
http://get.live.com/messenger/overview_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to