Written by Richard (Rick) Seay on 11/04/07 10:02>>
> After upgrading to xorg-7.3_1, linux-flashplugin-7.0r70 and
> nspluginwrapper-0.9.91.5 stopped working. I get a blank area on the
> screen where the flash content should be, and the following error
> messages:
> 
> The program 'npviewer.bin' received an X Window System error.
> This probably reflects a bug in the program.
> The error was 'BadMatch (invalid parameter attributes)'.
> (Details: serial 84 error_code 8 request_code 147 minor_code 3)
> (Note to programmers: normally, X errors are reported asynchronously;
> that is, you will receive the error a while after causing it.
> To debug your program, run it with the --sync command line
> option to change this behavior. You can then get a meaningful
> backtrace from your debugger if you break on the gdk_x_error() function.)
> *** NSPlugin Wrapper *** ERROR: NPP_SetWindow() invoke: Connection closed
> *** NSPlugin Wrapper *** ERROR: NPP_SetWindow() invoke: Connection closed
> *** NSPlugin Wrapper *** ERROR: NPP_NewStream() invoke: Connection closed
> *** NSPlugin Wrapper *** ERROR: NPP_New() invoke: Connection closed
> ...
> 
> Anyone else having this problem?

Yes. What's extremely odd about this error that I've noticed is that if
I run the firefox client from a linux Xorg display flash works
perfectly. I am not sure what that means.
_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to