On Wed, 2008-02-20 at 14:33 -0500, Brian A. Seklecki wrote:
> On Thu, 2008-01-24 at 09:17 -0500, Brian A. Seklecki wrote:
> > This is 6.3/amd64 release as a guest inside a vmware server (free)
> host:
> > 
> 
> It happens randomly.  First time I've seen it.  amd64 and i386 under
> vmware 1.x "server" (Free Version).  
> 
> I guess I'll use physical hardware for build farms.
> 

This could have been two things:

1) The VM was originally "FreeBSD 32bit" -- so it emulated lnc(4), it
was then switched to "FreBSD64" -- em(4), then back to 32 -- who knows
-- it's commercial software.

2) The VM had a non exponent/power of 2 sized RAM allocation (it was set
to 216mb -- probably a GUI blooper) -- although this generally hasn't
been a problem for 10 years since video cards started arbitrarily
stealing physical DRAM for their frame-buffer.

lnc(4) problem originates from this error:

   kernel: lnc0: Missed packet -- no receive buffer 

~BAS




IMPORTANT: This message contains confidential information and is intended only 
for the individual named. If the reader of this message is not an intended 
recipient (or the individual responsible for the delivery of this message to an 
intended recipient), please be advised that any re-use, dissemination, 
distribution or copying of this message is prohibited. Please notify the sender 
immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and delete 
this e-mail from your system.


_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to