I added
directory name cache size = 0
to smb.conf under [global] and the problem is gone. Thanks for the
reference. I'll have to watch this bug report.

On Sat, Mar 15, 2008 at 12:22 PM, Elliot Finley <[EMAIL PROTECTED]>
wrote:

> Found in FreeBSD-Current:
>
> >With prompting, I found a suitable pre-existing bug report.
> >
> >bugzilla.samba.org bug 4715
> >
> >They added the option to set "directory name cache size = 0" on a per
> share
> >basis.  This has fixed my problems.
>
>
> On Fri, 14 Mar 2008 18:27:25 -0700, you wrote:
>
> >Hi Everyone,
> >
> >I've got freebsd 7.0 RELEASE AMD64 running with samba and ZFS. Everything
> >seems to work, except samba is incorrectly reporting a small chunk of
> files.
> >
> >
> >For certain files, the file appears twice on a windows machine but
> reading
> >from both files yields the same file. For other files, it does not report
> >the file at all. But if you copy the same file again, it will ask you if
> you
> >want to replace the existing file. Additionally if you go onto the
> freebsd
> >box and do an ls on the files, they will appear correctly (missing ones
> show
> >up and duplicates do not).
> >
> >I tried two different windows boxes (vista and windows xp sp2) and both
> >behave the same way. All permissions are set to 777 on all files.
> >
> >Any idea if this is a samba bug?
> >_______________________________________________
> >freebsd-questions@freebsd.org mailing list
> >http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
> >To unsubscribe, send any mail to "
> [EMAIL PROTECTED]"
>
_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to