On Fri, 21 Mar 2008 20:47:09 +0530
Mehul Ved <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> On Sat, Mar 22, 2008 at 03:06:22PM +0100, Niels Kobschaetzki wrote:
> > Now the video plays but the output looks scrambled and mplayer tells
> > me that my machine is too slow. But even on a P3 1 GHz DVDs should
> > run???especially when DivX and co can be decoded w/out any problems.
> > Any ideas?
> 
> Is the media fine? I have had this many times with bad media, improperly
> encoded files and I believe low RAM, too.

The media is fine, low RAM could be it but I think that sound would be choppy, 
too would'nt it?
In /var/log/messages I get a lot of the following and I guess that that is the 
culprit:
Mar 23 10:30:09 mars kernel: acd0: FAILURE - REPORT_KEY ILLEGAL REQUEST 
asc=0x6f ascq=0x04 
Mar 23 10:30:09 mars kernel: ata1: FAILURE - non aligned DMA transfer attempted
Mar 23 10:30:09 mars kernel: acd0: setting up DMA failed
Mar 23 10:30:09 mars kernel: ata1: FAILURE - non aligned DMA transfer attempted
Mar 23 10:30:09 mars kernel: acd0: setting up DMA failed
Mar 23 10:30:29 mars kernel: acd0: FAILURE - REPORT_KEY ILLEGAL REQUEST 
asc=0x6f ascq=0x04 
Mar 23 10:30:29 mars kernel: ata1: FAILURE - non aligned DMA transfer attempted
Mar 23 10:30:29 mars kernel: acd0: setting up DMA failed
Mar 23 10:30:29 mars kernel: ata1: FAILURE - non aligned DMA transfer attempted
Mar 23 10:30:29 mars kernel: acd0: setting up DMA failed

I have no real idea what to do and Google just gives me, that it seems to be a 
problem of FreeBSD 7 - some other dude seems to have it, too but no problems on 
FreeBSD6.x

Niels
_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to