Hi, all--

I've got a number of Dell 2900/2950 machines at various clients, and some of them have Seagate DAT72 drives off the LSILogic PERC 4/Di amr controller identified as:

# camcontrol devlist -v
scbus0 on amr0 bus 0:
<PE/PV 1x6 SCSI BP 1.0>            at scbus0 target 6 lun 0 (ses0,pass0)
scbus1 on amr0 bus 1:
<SEAGATE DAT    DAT72-052 A060>    at scbus1 target 6 lun 0 (sa0,pass1)
scbus-1 on xpt0 bus 0:
<  >                               at scbus-1 target -1 lun -1 (xpt0)

On one system which I've just updated from 6.1 to 6.3, the tape drive has disappeared:

# camcontrol devlist -v
scbus-1 on xpt0 bus 0:
<  >                               at scbus-1 target -1 lun -1 (xpt0)

"camcontrol rescan all" doesn't seem to do anything. This has been running a slightly modified SMP kernel, but I'm going to add "options CAMDEBUG" to try to get more info.

# dmesg | grep amr
amr0: <LSILogic MegaRAID 1.53> mem 0xfa0f0000-0xfa0fffff, 0xfe9c0000-0xfe9fffff irq 46 at device 14.0 on pci2
amr0: delete logical drives supported by controller
amr0: <LSILogic PERC 4e/Di> Firmware 521S, BIOS H430, 256MB RAM
amr0: delete logical drives supported by controller
amrd0: <LSILogic MegaRAID logical drive> on amr0
amrd0: 69880MB (143114240 sectors) RAID 1 (optimal)
Trying to mount root from ufs:/dev/amrd0s1a

It's seen under 6.1, and I'm going to have someone try to burn a 6.2 CD and see whether the tape drive is seen under that version of the OS to try and identify when the regression might have happened.

Regards,
--
-Chuck

_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to