Hi,

I'm experiencing an issue related to the terminal capabilities and OpenSSH. I've installed x11/rxvt-unicode port on my client and server. When I login to my server from urxvt (running on client), I get messages related to terminal capabilities:


---->8---->8----
abbe [~] chateau% ssh notebook
abbe [~] monte-cristo% man ls
WARNING: terminal is not fully functional
abbe [~] monte-cristo% echo $TERM
rxvt-unicode
abbe [~] monte-cristo% tic `pkg_info -xL rxvt-unicode |fgrep 
rxvt-unicode.terminfo`
----8<----8<----

I've also tried exporting TERMINFO=$HOME/.terminfo.db to the server's environment, but no success. I'm running zsh on both ends, compiled with ncurses from ports instead of base.

---->8---->8----
abbe [~] monte-cristo% ldd `which zsh`
/usr/local/bin/zsh:
        libpcre.so.0 => /usr/local/lib/libpcre.so.0 (0x8006cd000)
        libiconv.so.3 => /usr/local/lib/libiconv.so.3 (0x8007ff000)
        libncursesw.so.5.6 => /usr/local/lib/libncursesw.so.5.6 (0x8009f8000)
        libm.so.5 => /lib/libm.so.5 (0x800b25000)
        libc.so.7 => /lib/libc.so.7 (0x800c3f000)
        libtinfow.so.5.6 => /usr/local/lib/libtinfow.so.5.6 (0x800e5c000)
----8<----8<-----

And the surprising thing is, if I start zsh in urxvt, running on my server, it works fine. No such warning printing at all.

Any ideas, what is causing this ?

TIA
Ashish Shukla
--
·-- ·- ···· ·--- ·- ···- ·- ·--·-· --· -- ·- ·· ·-·· ·-·-·- -·-· --- --

Attachment: pgpGTwHbe8C47.pgp
Description: PGP signature

Reply via email to