Joe Marcus Clarke wrote:

On Tue, 2003-02-18 at 22:47, Tom Parquette wrote:

I'm rebuilding gnome2 at the V2.2 level.
Gnome2 installed from ports OK but when I try to build gnome2-fifth-toe from ports (cvsuped Monday) I get the following:

Atlas# pwd
/usr/ports/x11/gnome2-fifth-toe
Atlas# make && make install
===> Installing for gnome2-fifth-toe-2.2.0_3
===> gnome2-fifth-toe-2.2.0_3 depends on executable: gnumeric - found
===> gnome2-fifth-toe-2.2.0_3 depends on executable: pan - found
===> gnome2-fifth-toe-2.2.0_3 depends on executable: xchat - found
===> gnome2-fifth-toe-2.2.0_3 depends on executable: balsa - found
===> gnome2-fifth-toe-2.2.0_3 depends on executable: gimp-1.3 - not found
===> Verifying install for gimp-1.3 in /usr/ports/graphics/gimp-devel
===> Extracting for gimp-1.3.11_1,1
>> Checksum OK for gimp-1.3.11.tar.bz2.
>> Checksum OK for mpeg_lib-1.3.1.tar.gz.
===> gimp-1.3.11_1,1 depends on executable: gmake - found
===> gimp-1.3.11_1,1 depends on executable: libtool - found
===> gimp-1.3.11_1,1 depends on shared library: gtk-x11-2.0.200 - found
===> gimp-1.3.11_1,1 depends on shared library: gimpprint.1 - not found
===> Verifying install for gimpprint.1 in /usr/ports/print/gimp-print
===> Returning to build of gimp-1.3.11_1,1
Error: shared library "gimpprint.1" does not exist
*** Error code 1
Stop in /usr/ports/graphics/gimp-devel.
*** Error code 1
Stop in /usr/ports/x11/gnome2-fifth-toe.
Atlas# exit
exit
Script done on Tue Feb 18 22:32:28 2003

FWIW, I've never tried to install gnome2-fifth-toe before.

Searching Questions and gnome for gimpprint.1 I found one hit that pointed me at the port Gimp-print. Pkg_info indicates gimp-print-4.2.5 is installed.

Suggestions?

Either cvsup your ports tree to the latest, or edit gimp-devel's
Makefile, and change gimpprint.1 to gimpprint.2.  Pointy hat to whomever
updated gimp-print, and forgot to chase shared lib versions :-(.

Joe


TIA



To Unsubscribe: send mail to [EMAIL PROTECTED]
with "unsubscribe freebsd-questions" in the body of the message

Joe,
I updated ports-all and rebuilt Gimp-print (only) without a problem.
I then restarted gnome2-fifth-toe and it failed somewhere else.
This time, I got a message to send all the doc the the gnome maintainer.

I'm not sure if a cross-post here, while addressing this to the maintainer, is appropriate. I'm going to chicken out and only send it to the maintainer. For the benefit of the questions list, it now appears to be complaining about GMP and/or librep.

Thanks again.
Cheers...



To Unsubscribe: send mail to [EMAIL PROTECTED]
with "unsubscribe freebsd-questions" in the body of the message

Reply via email to