Hi,

I am trying to portinstall XFree86-4 on yesterday's
4.8-PRERELEASE.

I think I have deleted all old XFree86 packages,
# pkgdb -F
runs without any complaints.

But portinstall -R XFree86 (I answered yes to XFree86-4) ends
doing imake with

                ---------------------------------------------
(...)

install.man in config/util done
installing man pages in config/pswrap...
+ /usr/bin/install -c -m 0444 pswrap.1.html
/usr/local/lib/X11/doc/html/pswrap.1
.html
rm -f /usr/local/man/man1/pswrap.1*
/usr/bin/install -c -m 0444 pswrap._man  /usr/local/man/man1/pswrap.1
gzip -n /usr/local/man/man1/pswrap.1
install.man in config/pswrap done
===>   Generating temporary packing list
/usr/X11R6/bin/mkhtmlindex:No such file or directory
*** Error code 1
Stop in /usr/ports/devel/imake-4.
*** Error code 1
Stop in /usr/ports/x11/XFree86-4-libraries.
*** Error code 1
Stop in /usr/ports/x11/XFree86-4.
** Command failed [exit code 1]: /usr/bin/script -qa
/tmp/portupgrade12055.6 mak
e
** Fix the problem and try again.
** The following packages were not installed or upgraded (*:skipped /
!:failed)
        ! x11/XFree86-4 (unknown build error)

                 ------------------------------------

Regards,

Uli.

+-----------------------------------+
|        Peter Ulrich Kruppa        |
|          -  Wuppertal -           |
|              Germany              |
+-----------------------------------+

To Unsubscribe: send mail to [EMAIL PROTECTED]
with "unsubscribe freebsd-questions" in the body of the message

Reply via email to