On Fri, 5 Jun 2009 17:07:23 +0000, Paul B. Mahol wrote
> On 6/5/09, Gene <f...@brightstar.bomgardner.net> wrote:
> > On Thu, 4 Jun 2009 23:18:42 +0000, Paul B. Mahol wrote
> >> On 6/4/09, Gene <f...@brightstar.bomgardner.net> wrote:
> >> > Hi All:
> >> >
> >> > I'm trying to get wireless working on a laptop. It works fine as long as
> >> > no
> >> > encryption is used, but if I try to use either WEP or WPA2, I ueem to
> >> > always
> >> > wind up with
> >> >
> >> > Status: No Carrier
> >> >
> >> > Any help greatly appreciated.
> >> > _____________________-
> >>
> >> Look in output from wpa_supplicant using -d switch
> >> for information about possible misconfiguration.
> >>
> >> # wpa_supplicant -d -Dndis -iwlan0 -cMY_CONF.FILE
> >>
> >> --
> >> Paul
> >
> > Paul - thanks for the response.
> >
> > Did the above - the output shows that wlan could not be found. It's loaded
> > according to kldstat so I'm not sure what's going on. Should there be an
> > entry
> > for wlan in rc.conf? Output from wpa_supplicant is below.
> >
> > Yhanks!
> >
>
> 
> You have ndis0 so replace wlan0 with ndis0
> 

Paul, 
 the above failed until I changed the ap from wpa2 to wpa.

I'm now running semi-happily using wpa. I wonder if maybe the ndis wrapper
won;t support wpa2? Or perhaps the rc.conf entry should read:

ifconfig_ndis0 "WPA2 DHCP"

Hmmm...

Thanks for your help



IHN,
Gene

--
To everything there is a season,
And a time to every purpose under heaven.

_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-questions-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to