Great!!

I will try running the app as a regular user, as I did add myself on
the virtualbox group... Should be alright from there... I'll let u
know as soon as i finish my portupgrade -a (thats taking year and a
half) lol

Thanks!!!

2009/9/10 Polytropon <free...@edvax.de>:
> On Wed, 9 Sep 2009 17:10:11 +0000, Jeronimo Calvo 
> <jeronimocal...@googlemail.com> wrote:
>> But I am getting following error when launched from the terminal:
>>
>> > # VirtualBox
>> > No protocol specified
>> > Failed to open the X11 display!
>
> Of course. You are trying to write to the X display as root, but
> the display belongs to !root (non-root user, i. e. you).
>
> There's a quick, but very unelegant way to solve this problem:
>
>        # setenv DISPLAY :0.0
>        # VirtualBox
>
> The program should then run. If your root shell is a different
> one than the standard C shell, have a look at its manpage about
> how to modify environment variables.
>
> You need DISPLAY to point at the local device, which is :0.0 in
> this case.
>
> There are better ways, such as using xauth.
>
>
>
>> When used the Icon created on System>VirtualBox (Using KDE 3.5)
>> [...]
>> Seems to open for few secs... and suddenly disappears...
>
> Maybe it has to be run as root? In general, it's not a good idea
> to run X applications as root.
>
>
>
>> Any ideas?
>
> I can only provide some quite generic advices, because I never
> used VirtualBox. :-(
>
>
>
> --
> Polytropon
> Magdeburg, Germany
> Happy FreeBSD user since 4.0
> Andra moi ennepe, Mousa, ...
>
_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-questions-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to