On Thu, Sep 10, 2009 at 09:49:13PM -0600, Chad Perrin wrote:
> For some reason, the x11-toolkits/linux-pango port won't install on my
> FreeBSD 7.2 system.  When I try, I get the following:
> 
>     [Gathering depends for x11-toolkits/linux-pango 
> ...................................................... done]
>     --->  Installing 'linux-pango-1.10.2_3' from a port 
> (x11-toolkits/linux-pango)
>     --->  Building '/usr/ports/x11-toolkits/linux-pango'
>     ===>  Cleaning for linux-pango-1.10.2_3
>     ** Command failed [exit code 1]: /usr/bin/script -qa 
> /tmp/portinstall20090910-66072-gzj01-0 env make
>     ** Fix the problem and try again.
>     ** Listing the failed packages (-:ignored / *:skipped / !:failed)
>             ! x11-toolkits/linux-pango      (unknown build error)
> 
> How can I fix this?  My Google and FreeBSD documentation searches have
> proven fruitless.

I remember having the devil's own job upgrading this a while ago. Try
running the install manually - portinstall tends to obscure the real
error message, making it harder to track down the specific problem. Doing
it manually should at least let you see what's going wrong!

Dan

-- 
Daniel Bye
                                                                     _
                                              ASCII ribbon campaign ( )
                                         - against HTML, vCards and  X
                                - proprietary attachments in e-mail / \

Attachment: pgpmtkTx4NvTn.pgp
Description: PGP signature

Reply via email to