Jamie Griffin wrote:
On Mon 26.Oct'09 at 13:17:56 +0300, Boris Samorodov wrote:
The port www/linux-f10-flashplugin needs linux -f10- ports. The latter
are defaults for FreeBSD-8.x and later. You can use them at 7.2
(7.2-STABLE is preferred). For more unformation take a look at
/usr/ports/UPDATING "20090401: AFFECTS: users of linux Fedora 8
infrastructure ports" (it deals with non default f8 ports, f10
are the same with "f10" value). HTH

Please, keep in mind that those ports are not defaults for 7.x.


Hi, thanks for the reply. I worked out what was causing the problem in
the end. (incidentally, i already had made sure the linux-f10-base was
installed.) I had stupidly left whitespace after the  = sign in the file:

/etc/sysctl.conf:

OVERRIDE_LINUX_BASE_PORT =f10
OVERRIDE_LINUX_NONBASE_PORT =f10 correcting that did the trick and its all working great. Thanks again, though.
Jamie

Just in case someone looks here and not in UPDATING referred above, they go in /etc/make.conf but you probably meant that :)

Chris


_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-questions-unsubscr...@freebsd.org"


_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-questions-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to