On 8/22/10 11:00 PM, Rem P Roberti wrote:
Thanks for your help so far.  Yes, I have looked at the handbook section
on wireless, and as a matter of fact I installed 8.1 on an ancient
Compaq Presario (6GB HD!) and was able to configure the Atheros wireless
pci card so that the computer works quite well.  OK...the info I gleaned
from pciconf -lv shows:

device    = 'driverIntel PRO/Wirelss 220BG  (MPC13B'

Perfect.  Is "220BG" a typo?  I see that iwi(4) supports 2200BG/2225BG
and so on.  If it _is_ a typo, try this:

        echo 'legal.intel_iwi.license_ack=1'>>  /boot/loader.conf
        echo 'if_iwi_load="YES"'>>  /boot/loader.conf
        echo 'iwi_bss_load="YES"'>>  /boot/loader.conf
        echo 'iwi_ibss_load="YES"'>>  /boot/loader.conf
        echo 'iwi_monitor_load="YES"'>>  /boot/loader.conf

(Note, the differentiation between the single- and double-quotes.)

After a reboot, you should see iwi0 in ifconfig(8) output.  (I'm not
aware of a way to acknowledge the license agreement without a reboot.)
Then you should be able to configure your wlan0 device similarly to your
Presario.

Hope this helps.

Regards,


Yep, it was a typo. OK...iwi0 is now showing up in the ifconfig output. I shall make the (hopefully) appropriate entries in /etc/rc.conf and see what happens.

---Rem



_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-questions-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to