In the immortal words of Vladislav Glazkov <[EMAIL PROTECTED]>...

Hi Vladislav,

I had the same problem with a Notebook I bought with exactly the same
chipset.  I couldn't make FreeBSD 4.7, 4.8 or 5.0 work but 5.1 works
like a charm.  You might consider using that version instead.

cheers

Tim


> My company buy a new parent payment of firm ASUS with built - in
> chipset - SiS.
> And in this connection there was a problem, and particulars can not 
> force to work network card(LAN) SiS900,
> which already built - in on this mothersboard under FreeBSD(4.7),
> gives out a mistake:
> sis0: MII without any PHY!
> device_probe_and_attach: sis0 attach returned 6
> 
> Do you really help me, because ONLY FreeBSD must work only this 
> mothersboard! ???????
> (when I am install Linux on this mothersboard, network card work full 
> correctly)
> 
> # Specifications:
> mothresboard: ASUS P4SDR-VM (socket 478 for Intel P-4)
> Chipset: SiS 650Gl
> LAN (ICS1893Y LAN PHY)
> # =====================
> 
> -- 
> With best regards,
> system administrator
> Vladislav Glazkov
> http://www.iks.ru
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> [EMAIL PROTECTED] mailing list
> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
> To unsubscribe, send any mail to
> "[EMAIL PROTECTED]"


-- 
Tim Aslat <[EMAIL PROTECTED]>
Spyderweb Consulting
http://www.spyderweb.com.au
P: 82243020    M: 0401088479
_______________________________________________
[EMAIL PROTECTED] mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to