I checked and mod_frontpage.so is in the tree correctly,
and httpd.conf has the correct entry for mod_frontpage.so.

When I try to publish from frontpage, it says the server
is not running Frontpage extensions.

Any other ideas ?

thanks,
Darryl

>-----Original Message-----
>From: [EMAIL PROTECTED]
>[mailto:[EMAIL PROTECTED] Behalf Of Vitali Malicky
>Sent: Wednesday, July 30, 2003 2:27 PM
>To: [EMAIL PROTECTED]
>Subject: Re: mod_frontpage - question
>
>
>it said in "readme_apache_dso.txt"
>
>+++++ begin ++++++++
>
>To compile the FrontPage Apache module using apxs, change to the
>directory containing the FrontPage Apache module source code,
>and use
>For Apache 1.3:
>    ${httpd_root}/bin/apxs -c mod_frontpage.c
>For Apache 2.0
>    ${httpd_root}/bin/apxs -c mod_frontpage.c mod_fpcgid.c
>
>where ${httpd_root} is the root of your Apache installation tree.
>(This is for standard Apache installations.  Other installation
>layouts may place the apxs utility in a different directory.)
>
>This command will compile the FrontPage Apache module source code,
>leaving the DSO file in the same directory tree.
>
>To install the FrontPage Apache module into Apache, from the
>same directory as above:
>
>For Apache 1.3:
>        ${httpd_root}/bin/apxs -i -a -n frontpage ./mod_frontpage.so
>For Apache 2.0:
>        ${httpd_root}/bin/apxs -i -a -n frontpage ./mod_frontpage.la
>
>This command will copy the Apache module into the appropriate
>directory in the Apache installation tree, and will automatically
>edit your configuration file to include an appropriate LoadModule
>command.
>
>
>++++++ end +++++++
>
>i installed with no problem, and that was DSO apache and I 
>didn't changed
>httpd file for frontpage's httpd. that httpd I had compiled picked up
>mod_frontpage.so as it were its own for ages...
>
>good luck!
>
>--
>Error Code=-1 Continue?
>              Yes | No
>--
>
>
>
>> running 4.7 stable.
>> cd /usr/ports/www/mod_frontpage
>> make
>> make install.
>>
>> Was successful.  followed instructions on the
>> screen after the install completed.  The last
>> step was to run /usr/local/frontpage/version5.0/fp_install.sh
>>
>> I ran that and answered the questions.  All seemed well, but
>> it did not replace the httpd I had.   looked at the install script
>> and then looked in /usr/local/frontpage/version5.0/apache_fp.
>> There was no httpd in that directory.
>>
>> Where is the patches httpd with the frontpage extensions ?
>>
>> thanks a ton.
>>
>> -Darryl
>>
>> _______________________________________________
>> [EMAIL PROTECTED] mailing list
>> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
>> To unsubscribe, send any mail to
>"[EMAIL PROTECTED]"
>
>_______________________________________________
>[EMAIL PROTECTED] mailing list
>http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
>To unsubscribe, send any mail to 
>"[EMAIL PROTECTED]"
_______________________________________________
[EMAIL PROTECTED] mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to