Works fine for me on 5.1, although the LED's don't function

Make sure aue and mii are compiled in the kernel.

.Andrew

-----Original Message-----
From: [EMAIL PROTECTED]
[mailto:[EMAIL PROTECTED] On Behalf Of Alexey
Koptsevich
Sent: 09 October 2003 08:23
To: [EMAIL PROTECTED]
Subject: problem with aue card


Hi,

I have a problem with the network card Linksys USB100TX. The hardware
itself is known to be working, but not under FreeBSD. 

Here is dmesg:

Oct  8 21:10:39 pyosik kernel: aue0: LINKSYS Inc. LINKSYS USB Adapter,
rev 1.10/1.01, addr 2
Oct  8 21:10:40 pyosik kernel: aue0: Ethernet address: 00:e0:98:82:f3:e6
Oct  8 21:10:40 pyosik kernel: miibus1: <MII bus> on aue0
Oct  8 21:10:40 pyosik kernel: bmtphy0: <BCM5201 10/100baseTX PHY> on
miibus1
Oct  8 21:10:40 pyosik kernel: bmtphy0:  10baseT, 10baseT-FDX,
100baseTX, 100baseTX-FDX, auto

After loading if_ep the interface appears in the output of ifconfig, but
 Oct  8 21:18:17 pyosik kernel: aue0: MII read timed out

When I then try 'dhclient aue0', I get thousands of messages
 aue0: usb error on rx: IOERROR

Any piece of advice how to make this card work would be appreciated.

Thanks,
Alex


_______________________________________________
[EMAIL PROTECTED] mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to
"[EMAIL PROTECTED]"

_______________________________________________
[EMAIL PROTECTED] mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to