I understand  what you are saying Mike,

But here is the issue:

I built a 5.1-RELEASE box and cvsuped it to -p10. After reboot I am getting
a flood of "bge0 : gigabit link up" messages. I am on version 1.41 of the
driver ... the latest cvs submission was 1.55. A newsgroup posting
suggested that I need the latest code to make this issue go away.

I do not want to go to -CURRENT because this will be a production box.

So what am I supposed to do ?

Help appreciated :),
-ansh




Original Message:
-----------------
From: Mike Tancsa [EMAIL PROTECTED]
Date: Wed, 15 Oct 2003 13:26:15 -0400
To: [EMAIL PROTECTED], [EMAIL PROTECTED]
Subject: Re: cvsupdate only bge driver



Unless you really know what you are doing (in that case you would not need 
to ask this question) it is HIGHLY recommended NOT to do this.  The bge 
driver in its latest form could depend on other parts of the kernel that 
would also need to be updated.  You really should cvsup everything, not
parts.

         ---Mike

At 01:19 PM 15/10/2003, [EMAIL PROTECTED] wrote:
>Hi all,
>
>I want to update only the bge driver to its latest source via cvsup and
>then compile it into the kernel.
>
>
>Can someone guide me about what steps I need to take ?
>
>Thanks,
>-ansh
>
>--------------------------------------------------------------------
>mail2web - Check your email from the web at
>http://mail2web.com/ .
>
>
>_______________________________________________
>[EMAIL PROTECTED] mailing list
>http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
>To unsubscribe, send any mail to
"[EMAIL PROTECTED]"




--------------------------------------------------------------------
mail2web - Check your email from the web at
http://mail2web.com/ .


_______________________________________________
[EMAIL PROTECTED] mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to