* Joan Picanyol i Puig:
                                                                                       
                 
> * Jean-Baptiste Quenot <[EMAIL PROTECTED]> [20031101 15:53]:
>
> > * Joan Picanyol i Puig:
> >
> > > I have these lines in /etc/login.conf
> > >
> > > :setenv=LC_CTYPE=ISO8859-15,LANG=ca_ES.ISO8859-15: \
> > > :lang=ca_ES.ISO-8859-15:\
> > > :charset=ISO8859-15:\
> >
> > LC_CTYPE is wrong.
>
> Yep, I  changed it to  both ca_ES.ISO8859-15 and  es_ES.ISO8859-15 and
> made no difference.
                                                                                       
                 
Try:
                                                                                       
                 
LC_CTYPE=ca_ES.ISO8859-15 more mail.test
                                                                                       
                 
It works  for me, the  accentuated chars show  up in xterm...  could you
dump the result  of  env   to check your settings?  BTW  you can check
whether a given locale is available by looking at /usr/share/locale.

Also, when modifying login.conf, don't forget to logout completely from
X *and* console.
                                                                                       
                 
Cheers,
-- 
Jean-Baptiste Quenot
http://caraldi.com/jbq/
_______________________________________________
[EMAIL PROTECTED] mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to