I'm working on a machine with six Ethernet interfaces -- all Intel fxp's.
Two of them are on the motherboard, and there are two PCI cards each
containing two more. Oddly, the kernel recognizes five of the six
interfaces at boot time, but not the sixth. Here's the dmesg output:

ad0: <Maxtor 51536U3/DA620CQ0> ATA-5 disk at ata0-master
ad0: 14655MB (30015216 sectors), 29777 C, 16 H, 63 S, 512 B
ad0: 16 secs/int, 1 depth queue, UDMA33
ad0: piomode=4 dmamode=2 udmamode=4 cblid=1
Mounting root from ufs:/dev/ad0s1a
ad0s1: type 0xa5, start 63, end = 30015215, size 30015153 : OK
start_init: trying /sbin/init
swapon: adding /dev/ad0s1b as swap device
Automatic boot in progress...
/dev/ad0s1a: FILESYSTEM CLEAN; SKIPPING CHECKS
/dev/ad0s1a: clean, 46514 free (682 frags, 5729 blocks, 1.1% fragmentation)
/dev/ad0s1f: FILESYSTEM CLEAN; SKIPPING CHECKS
/dev/ad0s1f: clean, 128997 free (13 frags, 16123 blocks, 0.0% fragmentation)
/dev/ad0s1g: FILESYSTEM CLEAN; SKIPPING CHECKS
/dev/ad0s1g: clean, 6433661 free (59293 frags, 796796 blocks, 0.9% fragmentatio)
/dev/ad0s1e: FILESYSTEM CLEAN; SKIPPING CHECKS
/dev/ad0s1e: clean, 128851 free (11 frags, 16105 blocks, 0.0% fragmentation)
Doing initial network setup: hostname.
fxp3: flags=8843<UP,BROADCAST,RUNNING,SIMPLEX,MULTICAST> mtu 1500
        inet 63.229.157.125 netmask 0xffffff80 broadcast 63.229.157.127
        inet6 fe80::202:b3ff:fe1a:132a%fxp3 prefixlen 64 tentative scopeid 0x4
        ether 00:02:b3:1a:13:2a
        media: Ethernet autoselect (100baseTX <full-duplex>)
        status: active
lo0: flags=8049<UP,LOOPBACK,RUNNING,MULTICAST> mtu 16384
        inet6 ::1 prefixlen 128
        inet6 fe80::1%lo0 prefixlen 64 scopeid 0x6
        inet 127.0.0.1 netmask 0xff000000
add net default: gateway 63.229.157.1
Additional routing options: IP gateway=YES TCP keepalive=YES.
Routing daemons:.
Additional daemons: syslogd.
Doing additional network setup: ntpdate.
Starting final network daemons:.
ELF ldconfig path: /usr/lib /usr/lib/compat /usr/local/lib
a.out ldconfig path: /usr/lib/aout /usr/lib/compat/aout
Starting standard daemons: cron sshd usbd sendmail-submit sendmail-clientmqueue.
Initial rc.i386 initialization:.
Configuring syscons: blanktime/etc/rc.syscons: cannot open /dev/ttyv0: no such s
_______________________________________________
[EMAIL PROTECTED] mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to