The machine I'm having problems with seems to boot normally and will
operate normally for a couple of minutes, a couple of hours, but it seems
to vary.  When the machine fails, the console displays this:

Dec 11 11:38:50 out3 /kernel: (noperiph:sym0:0:-1:-1): SCSI BUS mode
change from LVD to HVD.
Dec 11 11:41:05 out3 /kernel: (noperiph:sym0:0:-1:-1): SCSI BUS reset
detected.
Dec 11 11:41:05 out3 /kernel: (noperiph:sym0:0:-1:-1): SCSI BUS mode
change from HVD to HVD.
Dec 11 11:41:05 out3 /kernel: noperiph:sym0:0:-1:-1): SCSI BUS mode change
from LVD to LVD.
Dec 11 11:41:05 out3 /kernel: (noperiph:sym0:0:-1:-1): SCSI BUS mode
change from LVD to HVD.
Dec 11 11:41:05 out3 /kernel: (noperiph:sym0:0:-1:-1): SCSI BUS reset
detected.
Dec 11 11:41:05 out3 /kernel: (noperiph:sym0:0:-1:-1): SCSI BUS mode
change from LVD to HVD.
Dec 11 11:41:05 out3 /kernel: (noperiph:sym0:0:-1:-1): SCSI BUS mode
change from LVD to LVD.
Dec 11 11:41:05 out3 /kernel: (noperiph:sym0:0:-1:-1): SCSI BUS mode
change from LVD to HVD.
Dec 11 11:41:05 out3 /kernel: (noperiph:sym0:0:-1:-1): SCSI BUS reset
detected.
Dec 11 11:41:05 out3 /kernel: (noperiph:sym0:0:-1:-1): SCSI BUS mode
change from LVD to HVD.
Dec 11 11:41:05 out3 /kernel: (noperiph:sym0:0:-1:-1): SCSI BUS mode
change from LVD to LVD.


Pages and pages of these errors.  I believe this machine has an intel
motherboard and P3 processor, 1Gig of ram and Tekram DC390u2w scsi card in
it.  I have tried swapping the hard drive with a new drive and got the
same result.  Any suggestions?

Chris

_______________________________________________
[EMAIL PROTECTED] mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to