yah. know that much. like i said i replaced the nic because of the hangs of the networking. the new nic hangs as well.


Mike wrote:


After you replace the nic, you need to check your rc.conf for the new
nic ipconfig.

I assume you are not doing any firewalling, as you need to change those
for the new nic name.

Mike



-----Original Message-----
From: [EMAIL PROTECTED] [mailto:owner-freebsd-
[EMAIL PROTECTED] On Behalf Of Sean Hafeez
Sent: Wednesday, January 28, 2004 5:52 PM
To: [EMAIL PROTECTED]
Subject: 5.1 box network hang....

I have a strange issue. Running 5.1 on an AMD w/512 RAM. 20GB IDE and

a


Firewire card that has a 120GB drive on it. The load on the box is

under


1%. The NIC is a RealTech. It was an Intel PRO/100 card.

The issues:

Networking stops running. Everything is up. All the processes are

runing


the interface is up. But you cannot do anything with the network.

Pings


hang. You can bring the interface up and down and still hung. There is
nothing in the logs. This happend every 3-5 days. I have replaced the

NIC.


Thoughts?


_______________________________________________ [EMAIL PROTECTED] mailing list http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions To unsubscribe, send any mail to "freebsd-questions- [EMAIL PROTECTED]"





_______________________________________________
[EMAIL PROTECTED] mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to