Hi i like to begin by talking about my hardware.
I have a Intel Pentium 200mmx computer with 64 megs of RAM. I am booting off of an ide 
drive(ad2s1a). The version is FreeBSD 4.9-production release. The problem i have is 
with a scsi card. It is a Future Domain TMC-18C30 with a boot bios ver. 3.3. I have a 
digital DSP3105 Hard drive ID4 hooked up to it. 

I have added the following to the Kernel and compiled it
device   stg0 at isa? port0x140 irq 11
device   scbus0 at stg0
device   da0 at scbus0 at target 4 unit 0

i have the scsi delay at 30000 ms.

The kernel boots and recognize the stg0 card. It also seems it sees the hard drive. 
But after recognizing the cd drive, the scsi bus tries to probe the bus and couldn't 
do it. The bus timeout and it dispays the targets 0-9. on the 4th target the message 
is different. It seems there is a device there. The bus tries to reset. and the cycle 
goes on for 20 minutes until the 4th message is the same as the other ones(meaning the 
hard drive is tired of sending info). then it mounts / and goes into multi-user.

I couldn't get the dmesg because it doesn't contain everything except the bus reset.

Any help will be appreciated. Thanks


___________________________________________________
Check-out GO.com
GO get your free GO E-Mail account with expanded storage of 6 MB!
http://mail.go.com


_______________________________________________
[EMAIL PROTECTED] mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to