Stephen,

The network changes might not releated to the issues w/ KDE.  I would
first verify that no other program is trashing your resources.  Then
check to make sure you have a newer version of KDE.  Did you look at the
KDE site for known bugs, maybe?

HTH,

Drew

On Tue, 2004-02-24 at 09:55, Stephen Liu wrote:
> Hi Andrew,
> 
> Tks for your response.
> 
> What I can't resolve is KDE was working without problem before.  After I 
> played around to setup network/Internet connection which is still 
> unfinished it became terrible slow in operation.
> 
> B.R.
> Stephen
> 
> >FWIW I noticed on my 5.2 box today kinit was using 60% of the
> >processor.  I restarted KDE and kinit's usage dropped to ~1%.
> >
> >Drew
> >
> >On Tue, 2004-02-24 at 01:49, Stephen Liu wrote:
> >  
> >
> >>Hi Teodor,
> >>
> >>FreeBSD 5.2
> >>========
> >>
> >>I encounter the same problem. KDE starts very slow, first popup desktop 
> >>icrons, bottom tool-bar, welcome screen, etc., one by one taking 
> >>prolonged time. Starting K package from desktop also takes lengthy time 
> >>to start.
> >>
> >>Immediate after installation from CD1 completed it worked perfectly. 
> >>After playing around to configure network card, ppp, etc. KDE starting 
> >>became terrible slow.
> >>
> >>    
> >>
> >>>FreeBSD chinhngt.b.gz.ru 4.9-STABLE FreeBSD 4.9-STABLE #0:
> >>> 
> >>>
> >>>
> >>>I would recommend adding something like this to your /etc/hosts:
> >>>127.0.0.1  localhost.localdomain   chinhngt.b.gz.ru
> >>>
> >>>I have noticed this problem when you change your domain from the classic
> >>>'localhost.localdomain' to something else, and KDE does not know how to
> >>>resolve it, thus the slowdowns.
> >>> 
> >>>
> >>>      
> >>>
> >># /etc/hosts
> >>
> >>I changed
> >>:: 1 localhost localhost.my.domain
> >>127.0.01 localhost localhost.my.domain
> >>
> >>to
> >>:: 1 localhost.localdomain
> >>127.0.01 localhost.localdomain
> >>
> >>It complained at booting with following warning;
> >>....
> >>Starting sshd.
> >>554 5.3.0 host "localhost" unknown: Invalid argument
> >>..... sm-mta[432]: NOQREUE: SYSERR(root) :host "localhost" unknown: 
> >>Invalid argument
> >>.....
> >>
> >>Kindly advise how to fix the problem
> >>
> >>TIA
> >>
> >>B.R.
> >>Stephen Liu
> >>_______________________________________________
> >>[EMAIL PROTECTED] mailing list
> >>http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
> >>To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"
> >>    
> >>
> >
> >
> >  
> >
> 
> _______________________________________________
> [EMAIL PROTECTED] mailing list
> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
> To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

_______________________________________________
[EMAIL PROTECTED] mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to