Hi,

I'm sorry. I forgot to include this. I have an internal modem. And I'm
using FreeBSD 5.1.
There are only 2 cuaa devices in the /dev directory(cuaa1 and cuaa2).

Are my ports detected correctly or is it my modem that is not detected?, 

                        - Ajesh


On Sun, 15 Aug 2004 16:15:02 +0300, "Ajesh John" <[EMAIL PROTECTED]>
said:
> Hi,
>   I have got a problem with my HS56 PCTel modem because I can not enable
>   my serial ports. The first two ports are automatically enabled, but
>   the third and the fourth does not get enabled. I read the handbook and
>   tried to do it myself, but without success. I have connected the modem
>   to the COM3 port(sio2). When I take the output of "dmesg" command I
>   get the following output.... 
> 
> sio2: configured irq 5 not in bitmap of probed irqs 0
> sio2: port may not be enabled
> sio3: configured irq 9 not in bitmap of probed irqs 0
> sio3: port may not be enabled
> 
> The irqs and are as follows
> sio0  4
> sio1  3
> sio2  5
> sio3  9  
> 
> I have also removed the lines that disable COM3 and COM4 ports from the
> file "/boot/device.hints". Can anyone please tell me what should I do
> now?
> 
>                                                       Ajesh John
> _______________________________________________
> [EMAIL PROTECTED] mailing list
> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
> To unsubscribe, send any mail to
> "[EMAIL PROTECTED]"
_______________________________________________
[EMAIL PROTECTED] mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to