kstewart wrote:

On Friday 27 August 2004 02:39 pm, Chris wrote:

Here is the error I'm getting, but first, some history.
This was a 5.2.1-REl-p9 system, upgraded to 5.3Beta1.
Things blew up, so I suped the source back to 5.2.1

Re fetched the complete ports tree, and started to work.

2 -I/usr/local/include -I../shared -I../uilib -I/usr/local/include
-I../../../in
clude -I/usr/X11R6/include -I.moc/release-shared-mt/ -o
./tableeditorimpl.o tabl
eeditorimpl.cpp
/usr/ports/x11-toolkits/qt33/work/qt-x11-free-3.3.3/bin/uic -L
/usr/ports/x11-to
olkits/qt33/work/qt-x11-free-3.3.3/plugins listboxeditor.ui -i
listboxeditor.h -
o listboxeditor.cpp
/libexec/ld-elf.so.1: /usr/X11R6/lib/plugins/designer/libcppeditor.so:
Undefined
 symbol "__cxa_atexit"
*** Error code 1



What I think you are seeing is the new c++ fighting with the old c++ for naming convention. When you updated to 5.3, you needed to rebuild anything that used c++. Now you have to build those again to get them back to the old naming convention.

Kent


Ahh - I figured. Well, the question is this; with over 560 ports installed, what's the best course?


Install Beta1 from scratch, or - compile? If compile, is there a catch-all (one liner) to get this going.

Also, the previous issue was indeed corrupted ports.

Chris
_______________________________________________
[EMAIL PROTECTED] mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to