https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=212703

Dimitry Andric <d...@freebsd.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
            Version|10.3-RELEASE                |CURRENT
           Assignee|freebsd-toolchain@FreeBSD.o |d...@freebsd.org
                   |rg                          |
                 CC|                            |ema...@freebsd.org
             Status|New                         |In Progress
                URL|                            |https://llvm.org/bugs/show_
                   |                            |bug.cgi?id=30426

--- Comment #4 from Dimitry Andric <d...@freebsd.org> ---
I can reproduce this with clang trunk r281149; reported upstream as PR30426
[1].

The problem seems to be caused by the openMVG build system disabling use of
SSE, and this confuses llvm, because the target is x86_64.  Any idea why
openMVG's build system wants this?

I would try to work around it by getting rid of the "-mno-sse2 -mno-sse3
-mno-ssse3 -mno-sse4.1 -mno-sse4.2 -mno-sse4a -mno-avx -mno-xop -mno-fma4
-mno-avx2" flags.  On x86_64, at least SSE2 is always available, there is no
good reason to disable it.

[1] https://llvm.org/bugs/show_bug.cgi?id=30426

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
freebsd-toolchain@freebsd.org mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-toolchain
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-toolchain-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to